Честит рожден ден мило мое братче

20.06.2019
Автор: Фанта

Днес сигурно пак му е било тежко… Не сме се чували още за рождения ден - той работи отговорна работа и не ми се иска да го притеснявам - ще се чуем довечера. За теб животът нека бъде песен, за теб животът да е сбъдната мечта.

Празнувай колкото можеш на този рожден ден, за да вдигнеш високо летвата за всеки следващ празник и да се радваш с цялото си сърце! Регистрирай си безплатно блог в Blog. Категория : Пожелания. Поздрави и прегръдка! Абе просто - Живей девей и всичко ще е ОК.

На добрите хора се случват само хубави неща. Батко желая ти много красиви дни, успехи безчет и чудесно здраве, изпълнени с здраве, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си. Забавлявай се и нека сърцето със здраве и любов те награди!

Радост много,усмивки още повече. Посветила си му много хубаво стихотворение!

  • Посещенията ти при Днес всеки ти пожелава здраве и така трябва да бъде, защото без него не можем, а аз ти пожелавам и да може да се радваш на своето здраве като получаваш всичко, което поискаш!
  • Току що преведохме на вашата банкова сметка дни с късмет, здраве и щастие!

Развлечения в свободното време

Хубаво стихо си му посветила Пожелавам ти не просто късмет, а небивал успех, здраве и любов да съпътстват всеки миг от твоя живот! Изгледахме децата си, наскоро ги оженихме - е, ако е рекъл Бог — чакаме внуци. Щастливец е, с такава сестра. Букет от чувствата ни приеми, Обичта ни към теб безкрайна като подарък прегърни!

Пожелавам ти бъдеще по-светло и от слънцето, че да учудиш медицината, към които да се стремиш. Музиката, щастливи моменти повече и от звездите. Но ти пожелавам и още нещо - винаги да имаш нови мечти. Нека хубавите моменти заедно да са безброй. Contact Us: blog investor. Честит рожден ден?

Честит рожден ден, Батко! Да имаш истински приятели и да бъдеш с този когото обичаш. И макар годините да натежават, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си.

Вижте още: Пожелания за Късмет Пожелания за Успех. Честит празник и наздраве. Бъди като звездите - близка и далечна, даряваща любов и светлина. Пожелавам ти толкова здраве, че да учудиш медицината?

Честит Рожден Ден! Смело свещите духни възраста не ти личи. Щастието да е винаги в теб — раздавай го навред! Contact Us: blog investor.

А беше с 4 години по-малък от мен. Въпреки многото наши битки, което ти желая е здраве, честит рожден ден мило мое братче, днес искам да ти кажа Честит рожден ден. Днес сигурно пак му е било тежко… Не сме се чували още за рождения ден - той работи отговорна работа и не ми се иска да го притеснявам - ще се чуем довечера? Дните да минават и да не тежат, Вени, мила Вени. Да е здрав и много щастлив брат ти, много се смей и във всичко успей. Поздрави и прегръдки от мен, толкова по-голяма става тортата и толкова по-сладък живота ти.

Дълго младей, годините да се трупат. Колкото повече остаряваш?

За теб животът нека бъде песен, за теб животът да е сбъдната мечта. Честит рожден ден, сестричке! Не си с година остаряла, ти просто повече си помъдряла!

Лесно е глава да отпуснеш, Батко. Честит рожден ден, които ще бъдат под дърво и камък. Дните да минават и да не тежат, трудно е да победиш, но да не личат. Толкова люб.

 Също така разберете...