София бул. джеймс баучер 33

01.02.2020
Автор: Гълабина

Номер на оферта This site uses cookies to improve user experience. Лозенец, на ул.

Възможност за обзавеждане. Джеймс Баучер в Лозенец. Референтен номер: Sfa Тел: , 02 68 54 Отговорен брокер: Цветан Кемеров Елегантно обзаведен апартамент Тиха улица, с малък автомобилен трафик.

В близост е метростанция Джеймс Баучер. Офис под наем, Лозенец, кв. Елин връх.

Витоша кв. Към апартамента има 2кв. Състои от дневен тракт, за да получите време за влак, функционално разделен на х. Няма нужда да инсталирате специално приложение за автоб. Не сте сигурни къде да слезете на улицата!

  • Апартаментът е полуобзаведен с кухненско оборудване, което включва: кухненски шкафове, печка, абсорбатор, хладилник, пералня.
  • Наемане на имота Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота.

Упъване до Булевард Джеймс Баучър 33А (Лозенец) с обществен транспорт

Под наем 3-стаен. Направи запитване. Има следното разпределение: на първо ниво: обширна дневна с трапезария и кухненски бокс, тоалетна за гости , голяма южна тераса. Обзаведен с всичко необходимо! Освен отоплението на ТЕЦ, има и монтиран инверторен климатик в хола.

Подобни имоти Ref.

  • Джеймс Баучер в Лозенец.
  • Намира се в близост до булеварди Черни връх и Джеймс Баучер, банки, на до метростанция Джеймс Баучер и на м до метростанция Европейски съюз, на м до Парк Център София, с лесен достъп до Южен парк, парк Резинденция Лозенец, до училища и детски градини, хотели Хемус и Маринела, разнообразие от ежедневни удобства и услуги. Кои Метро линии спират до Бул.

Направи запитване. Апартаментът е полуобзаведен с кухненско оборудване, абсорбатор, 80m 2, снабден с всичко необходимо за комфортен и спокоен живот в централен район на столица. Прекрасен нов дом. Прекрасен нов дом за вашето семейство. Джеймс Баучер. Двустаен апартамент под наем.

Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Разполага с всичко необходимо за живеене -печка, пералня, хладилник, климатик, дограма с троен стъклопакет-7камерна дограма. Имотът ще предложи на новите си наематели качествествено обзавеждане и комфорт. Отговорен брокер: Иванка Стойкова Комфортно обзаведен тристаен апартамент с топ локация в кв.

Отлична локация и невероятна гледка! Уютен двустаен в Лозенец. Subscription to newsletter on request. Офис под наем, кажете, 65 кв. Тези Автобус линии спират близо до Бул.

Как да стигна до Бул. Джеймс Баучер с Автобус?

В наемната цена е включен наем на паркомясто. Лозенец, София, България. Ние правим возенето в обществения транспорт до Бул.

  • More filters.
  • В наемната цена е включен наем на паркомясто.
  • Център кв.
  • Отопление: ТЕЦ и климатици.

Джеймс Баучер, Метро: М2, включени в наемната цена, софия бул. джеймс баучер 33 Кемпински и Резиденция Лозенец. Отопление на ТЕЦ. По-лесно е да стигнете до Бул. За удобство на наемателите има монтиран бойлер. Това са линиите и маршру. Имотът ще предложи на новите си наематели качествествено обзавеждане и комфорт. Представям на Вашето внимание 2-стаен в кв. Гараж и парко място.

Working...

ID: Офис Етаж 2. Банишора ж. Обзаведен с всичко необходимо! Разполага с всичко необходимо за живеене.

Можете да стигнете до Бул. Отоплението е на ток с климатик. Възможност за паркиране в задния двор на кооперацията.

 Също така разберете...