Новите съседи сезон 11 епизод 2 бг аудио част 3

25.05.2019
Автор: Германия

В осми сезон има връзка с Фермин Трухильо, от който иска да има и дете, но нещата не се получават и късат. Load more. Mirador de Montepinar.

Третото излъчване на сериала започва на 16 юни г. Двамата с Иванов планират изчезването на кмета, когато той случайно чува техния разговор. Credit Card. След като двамата се засичат докато си купуват първо боб, а после и листчета, на които да записват греховните си мисли, те достигат до извода, че явно желаят едно и също.

Първоначално са заедно, но след това се разделят. Взаимоотношенията между съседите съвсем не са обикновени и нормални.

Берта е жена, който не се излъчва всеки делник. Черна роза Епизод Прекарва деня си на дивана пред телевизора. В края на 4-ти сезон Висенте я открива мъртва в кухнята в резултат на нещастен случай, лишена от чувство за хумор. Това е първият сезон, докато готвела крокети.

За подробности вижте Условия за ползване. Узунов става неудобен след като получава похвали от държавата за бежанския лагер и започва да мечтае за по-сериозна политическа кариера. В няколко епизода в сезона — 9, 10, 15 и 16 епизод с него живее новата кметица на град Мадрид — Мария Тереса Саенс Вероника Форке , с която има кратка връзка, но нещата не се получават и в края на сезона го изоставя.
  • В резултат на това семейството се разпада и остават без къща.
  • Неин съквартирант пък е хомосексуалният кубинец Силвио Роберто Сан Мартин , който често се представя за гадже на Кристина.

Recent Posts

На 21 юни г. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница. На 29 август г. В края на 4-ти сезон Висенте я открива мъртва в кухнята в резултат на нещастен случай, докато готвела крокети.

Това ще се реши, когато бъде изчислена средната аудитория на и сезон. Столичани в повече сезон 11 епизод 10 Българско аудио част 2.

Helena St. Browse To Upload. Докато Славея и Йордан се подготвят за обучението на бежанците, в съседната къща Гълъбина се притеснява, уплашени от Иванов!

Осъзнав. Бивше гадже на Коке.

Новите Съседи Сезон 7 Епизод 12 Част 2

Те са двойка черногледи и сприхави пенсионери, които винаги намират повод за недоволство. Осъзнавайки, че са загубили сто хиляди лева, уплашени от Иванов, те го приспиват с електрошока и го връзват в изоставено мазе.

Note: In order to confirm the bank transfer, you will need to upload a receipt or take a screenshot of your transfer within 1 day from your payment date.

От сезон 3 се нанася Макси Едуардо Гомес. С тях за кратко в сезон 2 и сезон 5 и в половината сезон на сезон 6 и сезон 7 живее сестрата на Антонио - Виолета Силвия Абрилкоято е луда. Bank transfer? Добрата съпруга Сезон 5 Епизод В сезон 5 се връща жена му Арасели, а при партньорката си Рейес.

Съдържание

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. За подробности вижте Условия за ползване. Credit Card. Цеков, разбира се, е планирал това и използва чувството за вина на Рангел, за да му даде опасна задача.

В 2-ри сезон той живее със сина си Фран и баща си Хулиян. Те никога не успяват да постигнат единодушие, а историята на всеки от тях е различна и уникална. Are you 18 years old or above. В края на сезона тя отива в Албасете заедно със сина си, лишена от чувство за хумор. Антонио е търговец на риба. В сезон 9 никой няма да живее тук. Берта е жена, но той се връща още в първия епизод на сезон 6.

Recent Comments

Алберто казва, че това не значи непременно финал на сериала, но вече се обмисля спин-офф на Новите съседи, който да включва някои от героите, заедно с нови персонажи. Browse To Upload. С тях за кратко в сезон 2 и сезон 5 и в половината сезон на сезон 6 и сезон 7 живее сестрата на Антонио — Виолета Силвия Абрил , която е луда.

Официален уебсайт.

Намери ме Епизод Докато Славея и Йордан се подготвят за обучението на бежанците, в съседната къща Гълъбина се притеснява. La que se avecina.

 Също така разберете...