Български имена за мъжки кучета

08.01.2020
Автор: Шино

Анонимен 28 Януари в ас см тук за да си кращтавм котката щте одбележа че за котка става нфи сама го измислих но за куче даго променим на рфи нфи е по добро за котка наза висимо кое е кучето и от коя породае измислих и името збинглс по добро е за котка манчкин за куче не независимо од кучето и породата такаче зада стане за куче го променям на зулс самма се сетих за збинглс иго промених на зулс.

Анонимен 18 Януари в име за Джак ръсел териер женски? Анна 17 Юни в Може ли да ми предложите име за женски йоркширски териер и без имена като Йорки искам да е нещо по-рядко срещано

Кръстете го Анди Ketty - мъжко или женско? Искам и други идеи за име на женски Немски щпиц :. Vanq 18 Декември в A moq Kani korso se kazva djaro: Анонимен 18 Декември в доди, моли и саги Искам да кажа че за порода джак а бий Берта е идеално женско име. Женско е и се казва Айра.

Чувала съм за куче Тъпчо. Алекс 30 Декември в Имам йоркширски териер женски и не мога да му измисля име препочитам да има "к" или "р". Марти 18 Август в Български имена за мъжки кучета предлагам да добавите името Беко ако го няма : Vesela 14 Август в Килър също е яко Тони 29 Януари в Може ли да ми предложите имена за хъски. Ники 09 Май в Може би Лъки или Сара. Или използвайте регистрацията си в:.

  • Изработвам медальони за кучета с гравирано име и т 26 Септември в Срок на изработка: работни дни.
  • Ваня, не наричай кучетата "помиярчета" и "четириноги носители на паразити"!

Статистика

Blagodaria predvaritelno : Austin moon 27 Ноември в Моето е Остин! Благодарим за всяко написано мнение, макар, че голяма част от тях не успяхме да прочетем.

Анонимен 25 Декември в На буквата "Н" не е изписано "Нерея" така се казваше предното ми куче Анонимка 08 Юли в Аз предлагам името Еля Анонимен 13 Юни в Моите ку4ета се казвад майкото Роки а женското Байра Елица 30 Януари в имам женска каракачанка и не мога да й измисля име.

Анонимен - Опитали сме се да бъдем максимално полезни с представените над имена? Превръщането на хобито в работа е най-хубавото нещо. Фродо Уайт Фиит Бегингс Якими Според мен е женско това име. Благодаря предварително Мъжкото се казва Пухчо защото е изключително пухкав а пък другото се казва Рая.

Тема и Език

Благодарим за предложението : Но сме имали и с някои имена от таблицата. Лина 09 Февруари в Моето е на 3 месеца чихуахуа женско е и се казва Айра Нелина 06 Ноември в Тара ,Сара ,Луси

Анонимен 18 Октомври в предложения за име на българско гонче мъжко благодаря предварително Здравейте,аз имам две померани едно мъжко едно женско. Илиана Кочева е магистър по логопедия. Ако знаех, щях да й оставя името. Да не ти разправаям после какво се български имена за мъжки кучета като спортистка и на всичкото отгоре не я бяха кастрирали както трябва -или от нещо друго,но като се разгони в един момент-през оградата прескачаше от проклетия като се разгони!!!.

Анонимен 21 Април в Джеки-мъжко :3 .

Препоръчани продукти

Откажи Изпрати. Анонимен - Кайро, Бъстър, Аксел, Рой Цитат vater Apr 11 ,

  • Марти 19 Август в Благодаря!
  • Може ли да ми предложите име за женски йоркширски териер и без имена като Йорки искам да е нещо по-рядко срещано.
  • Мони 03 Декември в Предложение за френски булдог :
  • Не може да си кръстиш кравата Стела, а юницата Виктория.

DennyTo Den български имена за мъжки кучета вече го има. Vicky 17 Ноември в Пийзър, 16 декември г. В един вестник бях чела ,че ако искате да оформите кучето си като характер може да изполвате и името му-в самите звуци които съдържа и с които го викате може да го стимулирате да е или агресивно, Локи : Анонимен 01 Февруари в породата няма значение казахвиго вече а някои попита за име за сибирско хищникът целият филм bgaudio вегага след коментарами и малко ме ядоса Ivana 19 Април в или Беси НА Мене примерно за голямо куче ми харесва - Зебо Силвия 06 Октомври в Някой ще ми препоръча ли име за мъжки пинчер, или злобно, български имена за мъжки кучета.

Мария Миткова 16 Ноември в Може ли да ми кажете 4 мъжки имена и 1 женско за кучета Дневен хороскоп за понеделник. Нормално е да имате колебания в избора си и да се опитате да търсите в интернет идеи за подходящо име на вашето куче?

KOSMATKO.COM

Козирог 22 декември — 20 януари. Име за куче чийто собственици го смятат за безценно. Откажи Потвърди. Анонимен 28 Януари в давиго кажа поправямсе збинглс волпште не става за куче но зулс

Елина 28 Август в Моето куче е Мопс и се казва Марко Цитирай Полезно. Трябваше да се казва Бруно.

 Също така разберете...