Acer aspire switch 10 sw5

06.01.2020
Автор: Искрина

Прикачване на файл. Добави за сравнение.

Абонирайте се за нашия нюзлетър: Абонамент. Помогнете ни да подобрим тази страница. Това ви позволява плавно да отделите и отново да прикачите клавиатурата към екрана.

Лизингов калкулатор. Гео Милев бул.

Отделете го от клавиатурата и го ползвайте като таблет, за да гледат. Коментари за продукта Искате ли да сте първият написал ревю. Количката е празна. Не може да върнете acer aspire switch 10 sw5 с допълнително закупени и регистрирани удължени или специални гаранции.

Към новината Доставка Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лв. Acer Aspire Switch 10 SW изчерпан лв.

Абонирайте се за нашия нюзлетър: Абонамент. Acer Aspire Switch 10 SW изчерпан лв. Мост Компютърс ООД тел.
  • Консултанти На линия сме за въпроси, онлайн или в магазините ни.
  • Продуктът НЕ трябва да има изтрити софтуерни продукти, които са били вложени при произвoдството на продукта. Коментари за продукта Искате ли да сте първият написал ревю?

Към новината Четириядрен Intel Atom Z 1. Телевизори - размер 22 - 26 инча 27 - 32 инча 33 - 40 инча 41 - 50 инча 51 - 60 инча Над 60 инча.

Виж всички продукти с марка Acer. Контактна информация Име. София, кв. Login with Facebook.

  • Супер тънък и много лек Тънък едва 8.
  • Имате 15 дни за връщане. Помогнете ни да подобрим тази страница Имате препоръка?

Отпечатай Добави в любими Споделяне. Вижте подробности Съгласен съм. Кратко описание Снимки? Той тежи само 1. Неговата AcerLumiFlex технология на дисплея осигурява усъвършенстван контрол на цветовете, който дава възможност да гледате видеоклипове и да споделяте снимки дори на слънчева светлина.

Това ви позволява плавно да отделите и отново да прикачите клавиатурата към екрана. Свържете се с нас! Продуктът беше добавен за сравнение сравни продуктите затвори.

Имате 15 дни за връщане. Смартфони по марка. Изпрати мнение. Лизингов калкулатор. Той тежи само 1.

Най-добрите смартфони в средния клас (2019)

Можете да върнете фолиа за таблети и телефони само с ненарушена опаковка. Нормална цена: Условия за връщане Ако продуктът е използван, не трябва да има следи от употреба.

Това ви позволява плавно да отделите и отново да прикачите клавиатурата към екрана. Login with Facebook. Лозенец бул? Помогнете ни да подобрим тази страница. Добави за сравнение. Изпращане Tweet Viber! Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки.

Допълнителна информация за Таблет Acer Aspire Switch 10 SW5-011

Прикачване на файл. Виж всички продукти с марка Acer. Кухненски уреди Блендери Ел.

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. Изпрати мнение. Напишете своето мнение.

 Също така разберете...