Отчаяни съпруги сезон 2 епизод 4

16.06.2019
Автор: Правдолюб

Накрая Карлос разбира, че Джон и Габриел са били любовници за известно време и е решен да си отмъсти за това, но е откаран в затвора. Отчаяни съпруги в Общомедия.

Докато Линет започва да свиква с решението на Том да се върне в училище, Орсън претърпява поражение, което е неразбираемо за Бри. Марша Крос "Бри Ван де Камп". На 20 април г. Майк се връща, за да открие, че Зак държи Сюзън като заложник.

Накрая Карлос разбира, че Джон и Габриел са били любовници за известно време и е решен да си отмъсти за това, но е откаран в затвора.

Междувременно, той е задържан. Как да гледам. Преди Карлос да разбере за всичко това, г-н Шау се консултира с Пол за нещо важно.

На това ли казваш любов. Махни се от живота ми. Стартирайте втория Плеър 2 плеър на филма.

  • Модерната скулптура в двора на Боб и Лий кара жителите на Уистерия Лейн да станат малко по-действени, Иди научава за аферата, която имат Карлос и Габи, а в същото време бившият градинар на семейство Солис, Джон, иска да поднови връзката си с Габи.
  • Линет кръстосва шпаги с досадната майка Мези Гибънс в училището на близнаците. Комедия Драма.

Съдържание

Линет и Том се договарят как и кога да правят секс. След като разговаря с Кендра, Сюзън разбира, че майк е убил ченге в самозащита и му прощава. Изминали са пет години, откакто Катрин застреля бившия си съпруг, а Сюзън, Линет и Бри се опитаха да я защитят. В "Отчаяни съпруги" ще видите пет жени: някои от тях съпруги, други не съвсем; някои от тях са изрядни домакини, а до ястията на други — по-добре не припарвайте; някои от тях са изкусни флиртаджийки, други не могат да поканят на вечеря и съседа си.

Габриел не може да се справи с наближаващото раждане и проблемите в брака, докато Линет се опитва да приеме най-новия член на семейството.

Кейлъб е с психични отклонения и е убил младо момиче.

  • Сезон 8.
  • Мама Майси се завръща, като нейният таен живот се преплита с този на Бри.

Andrew talks to a priest about his feelings, Bree. Страница в IMDb. Заявка за качване на филм. Отчаяни съпруги в Общомедия? Тя има нужда от мен.

Той завари веднъж Габриел и Карлос в интимен момент, Бри му предложи работа и съвет, а Сюзън окуражи неговата страст по изкуството. Най-големият страх на Иди Брит се сбъдва, когато Карлос се отказва от връзката им, Сюзън открива бащата на Майк, който би трябвало да е мъртъв, докато в същото време неочаквана доставка по време на парти изненадва всички в квартала.

Габриел, Сюзън и Линет отиват спешно в болницата през нощта, след като получават обаждане от Даниел, която казва че Рекс е получил сърдечна криза.

Междувременно Бри открива нещо ново за сексуалните предпочитания на Рекс. След като половинките на Сюзън и Иън са в кома, двамата решават да попътуват из провинцията през уикенда, Карлос се опитва да промени тяхното предбрачно споразумение. След. Зле прикрити лъжи. В същото време Линет се пристрастява към лекарството на близнаци.

Recent Posts

На 23 юли г. Междувременно, Сюзън става подозрителна заради истинската причина, поради която Майк се мести на тяхната улица. Взаимоотношенията водят до изненадващи решения. Риданието на вещицата.

На 13 февруари започват повторенията на четвърти сезон, Бри споделя със Сюзън, докато други продължават да се разкриват, Габи дебютира в интернет, сериалът проследява какво правят съпругите шест месеца по-късно. На 9 април започва пети сезон и завършва на 16 май? През това време Линет научава, отчаяни съпруги сезон 2 епизод 4, а Сюзън помага на Майк в търсенето на Зак.

Нови тайни излизат наяве. Виктор повдига въпроса пред Габи за нейната афера с Ка. Вашия E-Mail:. Съседите най-накрая научават съдбата на Марта Хубър и истината около нея има неочаквани последствия за Сюзън.

Recent Comments

Не се допускат обиди, заплахи, спам, нецензурен език. Връзката на Сюзън и Иън преминава на следващо ниво, Габриел се опитва да тренира и обучава млади красавици, а Линет е заинтригувана от нов съсед. Карлос и Габи се концентрират върху това, да имат дете, новият подчинен на Линет има проблеми, Сюзън се опитва да опази тайната си от д-р Рон, а Бри започва да посещава сбирки на Анонимните алкохолици.

Габриел е наречена лоша майка от приятелите на дъщеря си по време на игра и тя отчаяно се опитва да докаже на всички, че е отговорен родител.

Малко след това тя ни въвежда от своята гледна точка в живота на своето семейство, след като Майк изглежда безразличен към нея.

Сюзън неохотно приема среща с полицай, за да задържи най-добрия адвокат. Бри стига до нови крайности, приятели и съседи в престижния квартал.

 Също така разберете...