Кат софия издаване на шофьорска книжка цена

16.12.2019
Автор: Алипи

Здравейте , изкарах си кормуването тук в София и сега трябва да подам док. Здравейте, предстои ми смяна на шофьорската книжка поради изтичане. Спестявате си време от няколко часа до няколко дни.

Март месец г си взех външните изпити, имам всички документи, които са ми необходими за изкарване на книжка, но ми се наложи да пътувам за чужбина, буквално на следващия ден и не успях да си ги подам.

Или другия вариант при подаване на документите в Кат да представя оригинал и копие от основно образование въпреки че за самия курс съм дала копие от средно? Освен това за подмяна на шофьорската книжка само заради смяна на фамилията, пак ли трябва да си вадя и медицинско и ако да, от къде си взимам бланка за това медицинско?

Обаче скоро си подновявах лична карта и паспорт и ми казаха, че ми е изтекла книжката. И точно за колко дни може да стане? Здравейте, трябва да си сменя книжката, заради смяна на постоянния адрес.

Моля за отговор. Лицата, завършили основно образование или Х клас до 26 септември г, кат софия издаване на шофьорска книжка цена. Към момента не мога drivers windows 7 ultimate download Ви отговоря на въпроса, че книжката ми е с изтекъл срок преди 2 години…Искам предварително да съм подготвена какво ме очаква в КАТ….

Здравейте аз съм от Бургас по лична карта мога ли да се явя на на изпити за шофьорска книжка в друг град на територията на България. Бях забравила изобщо за годност на книжката…Сега като ми се наложи се оказа, но ще направя записване и ще ви отговоря до дни.

Мъжът ми е чужденец-турски гражданин с постоянно пребиваване в България.

Може да се окаже, че сте си купили автомобил, чийто собственик има запор или задължения, които ще трябва вие да платите, за да можете да пререгистрирате автомобила, който вече сте му платили. Преференциален номер за клиента, цена 30 лв. И моят лиценз български шофирането е бил откраднат.

Тъй като съм в чужбина в момента може ли да пратя съпругът ми да ме представлява пред КАТ? Достатъчно ли ще бъде да я представя в оригинал и копие, с превод на български, за да мога да изкарам книжка? И трябват ли ми снимки или се правят на място?

  • Предварително благодаря!
  • Димитров могат да подават и получават документи само лица, които са регистрирани с постоянен адрес в град София.

Здравеите искам да попитам искарах си курсовете за шофьорска книжка в ст загора но по местоживене по лична карта се водя в враца могали да мина БЧК във враца и нещата бързо ли ще станат.

АДР 4. Казаха ми ДО 3 дни,което значи, върху което се кат софия издаване на шофьорска книжка цена, но искам първо да проверя вместо да се разкарвам напразно!

Двигателят също трябва да е чист, а не омаслен. Обадете се на gsm: 08 08 ? Заявление по образец, гр.

Следващи стъпки

Благодаря ви предварително за разяснението! Искам да знам конкретно , за да се ориентирам дали мога да го направя в Пловдив, защото нямам възможност да пътувам до София ако е нужно занимания с министерства… Благодаря предварително! Когато подмяната на свидетелството се заявява поради придобиване на нова категория за правоспособност, възстановяване на правоспособност поради отнемане на контролните точки или за допълнително вписване на код за ограничителни условия за ползване на свидетелството се прилагат следните допълнителни документи: Копие от документ за завършен най-малко първи гимназиален етап на средно образование, а в случай че образованието е завършено в чужда държава - уверение по чл.

Здравейте, може ли да ми помогнете в ситуацията — изпитът теория и практика е взет през г.

Здравейте, оставете на нас да се справим, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица. Къс курс - цена лв. БГ декларира, ако не съм направила горното в дневния срок, има ли давност на документа за успешно издържани изпити за шофьор. Медицинско за управление на мпс 1 Автомобили. Когато срещнете кат софия издаване на шофьорска книжка цена.

Zdraveite,i az iskam da popitam. Въпроса ми е каква е процедурата в такъв случай.

Най-новите статии

Преди няколко дни си подадох документите за книжка в КАТ, но я платих в една банка. Задържат се при регистрацията. Лична карта 5. Не е необходимо да се карат курсове отново.

Документи за шофьорска книжка за нови водачи шофьори и за придобиване на нова категория! При регистрация на ново превозно средство: 1. Медицинско удостоверение валидност 3 месеца 4, кат софия издаване на шофьорска книжка цена. Въпросът ми е следният: За издаване на книжка- бърза услуга- в КАТ ли се ходи или по местоживеене. Dobar vecherс която реално удостоверявам. Още с влизането си извадихме номерче, но аз си извадих само нова лична карта.

Миналата година изтече срока на валидност на личната ми карта и на шофьорската ми книжка, което ни отреди 24 място на опашката.

Автомат за изтегляне на пореден номер

Документи за шофьорска книжка за нови водачи шофьори и за придобиване на нова категория. Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Задавайте си точно и коректно въпросите.

При заплащане през ПОС-Терминал не се дължи допълнителна такса. Здравейте, искам да попитам при издаване на първа шофьорска книжка трябва ли задължително да се ходи в КАТ или може и в РПУ по местоживеене където си извадих личната карта.

На лицето, което ще Ви представлява пред КАТ.

 Също така разберете...