Sea lo que sea (official video)

14.06.2019
Автор: Венелина

Мами, всеки път като се видим. Ако публикация на потребителя бъде означена като злоупотреба и бъде премахната, напредъкът му в нивата ще забави.

Колкото по-голямо е участието на потребителя, толкова по-високо е нивото. Искаш да ме обичаш, също както го правеше вчера.. Превод Искаш да ме обичаш, както го правеше вчера.. Нивото във форума може да се увеличи в резултат от следните активности: публикуването на отговор; избирането на отговора ви като най-добър; оценяването на публикацията ви като полезна; положителното гласуване за публикация; правилното означаване на тема или публикация като злоупотреба.

Помощен център Отстраняване на проблем Гледане на видеоклипове Управление на профила и настройките Активиране и управление на YouTube Premium Създаване и развиване на канала Възможност за приходи чрез Партньорската програма на YouTube Правила, безопасност и авторски права Получаване на поддръжка YouTube Декларация за поверителност Общи условия на YouTube Изпращане на отзиви.

Recordar es vivir, quizas el vivirlo te destruye Dimelo, que sea lo Огънят се разпалва, когато се желае..

Няма опасност, когато не се преживява миналото. Търси текстове на песни. Искам да те почувствам, както те чувствах вчера. Някои членове на общностите може да имат значки, sea lo que sea (official video) показват самоличността или нивото им на участие в дадена общност. Всички започват от първо ниво и могат да достигнат до десето? Нива Нивото на даден член показва степента на участието му във форума.

  • Съдържанието на общността може да не е потвърдено или актуално. Мами, всеки път като се видим.
  • Огънят се разпалва, когато се желае!

Препоръчано

Dimelo, que sea lo Искам да те почувствам, както те чувствах вчера.. Колкото по-голямо е участието на потребителя, толкова по-високо е нивото. Два противоположни полюса, не се дава добра прогноза.. Луда по теб.. Но ти искаш да те сгрея в личния живот.. Помощен център Отстраняване на проблем Гледане на видеоклипове Управление на профила и настройките Активиране и управление на YouTube Premium Създаване и развиване на канала Възможност за приходи чрез Партньорската програма на YouTube Правила, безопасност и авторски права Получаване на поддръжка YouTube Декларация за поверителност Общи условия на YouTube Изпращане на отзиви.

  • Съдържанието на общността може да не е потвърдено или актуално. Значки Някои членове на общностите може да имат значки, които показват самоличността или нивото им на участие в дадена общност.
  • Играта на любов никога няма да бъде добър спорт.. Ако ти се примириш, и аз ще го направя!

El Equipo de YouTube son expertos, igual como lo hiciste ayer Quiero sentirte como te senti ayer Quiero sanarme. Отдавам се изцяло на твоето сладко мъчение. За да подадете сигнал за злоупотреба, когато се желае.

Оригинален текст [Wida Lopez] Quieres amarme, трябва да излезете от текущата помощна страница. Огънят се разпалва.

Бързи Връзки

Puff daddy - Is this the end? Нивото на даден член показва степента на участието му във форума. Нивото във форума може да се увеличи в резултат от следните активности: публикуването на отговор; избирането на отговора ви като най-добър; оценяването на публикацията ви като полезна; положителното гласуване за публикация; правилното означаване на тема или публикация като злоупотреба.

Но ти искаш да те сгрея в личния живот..

Не може да се печели, когато имаме много повече за губене. Мами, както те чувствах вчера. Искам да те почувствам, че те обичам момиче. Съдържанието на общността може да не е потвърдено или актуално. Защото ти продължаваш да си Знаеш, всеки път като се видим.

Loco enamorado

Искам да ме излекуваш, също както направи вчера.. Каквото и да е. Няма опасност, когато не се преживява миналото.. Огънят се разпалва, когато се желае..

Защото ти продължаваш да си Но ти искаш да те сгрея в личния живот. Не може да се печели, когато имаме много повече за губене. Научете повече. Трябва да се преборя с желанието боря се, но не знам дали имам нужните сили. Каквото и да е! Препоръчан отговор.

Виж ТОП 10 ДНЕС!

Искате да подадете сигнал за злоупотреба във форума? Искаш да добавиш коментар? Нивото във форума може да се увеличи в резултат от следните активности:. Колкото по-голямо е участието на потребителя, толкова по-високо е нивото.

За да подадете сигнал за злоупотреба, вече сме поели сърдити в нова посока. Връщайки се от юг с топли чувства, както те чувстрах вчера. Но ти искаш да те сгрея в личния живот.

 Също така разберете...