Материали за маникюр и ноктопластика

14.06.2019
Автор: Коко

Козметичен и апаратен педикюр; VI. Net - онлайн магазин По време на обучението ще Ви бъдат предоставени безплатни продукти и инструменти.

Ножици за подстригване 20 Филажни ножици 9 Бръсначи 17 Фризьорски ножици комплект 11 Тримери 18 Гребени,четки за косми,гребен с бръснач 40 Мини ножички 12 Оформяне на брада засичане на бакембарди Курсове и обучения за маникюр, педикюр и ноктопластика. Подготовка на нокътя; IX.

Когато се поставя с гел, за свалянето е необходима ел. Разклатете преди употреба! Black Weekend Sale Ще получите професионална консултация и съдействие, ако не сте сигурни в поръчката си.

Запечатва се с два слоя топ гел. Разклатете преди употреба. Вариант III. Гел лак- технология и практика; Продължителност: 30 учебни часа. Закрепя се с капка акрил, така че да дава свобода вие да решите дали да попълните ден от седмицата. Техники на масаж.

  • След това отпечатете фолиото, като го положите за малко с матираната страна върху лепилото Използвайте топ лак на водна основа, който да не набръчква фолиото. Анатомия на ръце ,кожа и нокти; VI.
  • Камуфлажен гел с устойчива текстура и красив телесен цвят с фини бляскави частици. Празнично работно време - Коледа и Нова година - Noktoplastika.

Маникюр и педикюр - Консумативи и аксесоари за маникюр и педикюр

За целта ще ви попитаме за име, телефон, email за контакт и адрес за доставка. Натурални остри удължители за ноктопластика в стилето форма. Необходимо е предварително записване и заплащане на капаро. За добра полмеризация, не нанасяйте продукта твърде дебело. Net - онлайн магазин publiserte et tilbud 9.

Хигиена и организация на работното място; IV? Персонално консултиране на клиента; IV. Мигли - ленти 82 Чистител за лепило 14 Мигли за сгъстяване и удължаване куб на рубик цена норка 18 Изкуствени вежди 15 Лепило за сгъстяване на мигли!

Продължителност: 30 учебни часа Цена: лв. Нанасяме слой изграждащ или запечатващ гел препоръчваме Gloss gel First Gel 3.

Електрическа пила с педал 35 000 оборота

Придава по-завършен вид и дава гарантиран блясък и еластичност поне 4 седмици. Вариант II. Машинки за перманентен грим 18 Пигменти за перманентен грим 85 Перманентен грим игли накрайници 16 Шаблони и изкуствена кожа за перманентен грим 43 Перманентен грим вежди ръчен метод 27 Обезболяващи за микро блейдинг, гел за поддръжка на перманентен грим 10 Продукти за микро блейдинг

Вариант III. Нанесте черен гел лак или гелова боя. Кутия 10 размера, общо броя. Henna индийска къна за рисуване по кожа. Здравословни и безопасни условия на труд; III.

Категории с падащо меню

Ефекта е различен от този, който се полчава със специалното лепило, но също толкова интересен и много по-дълготраен. Възможност за работа. Гъст прозрачен гел за ноктопластика Ideal 30 гр. Можете да напишете количеството, което ще поръчвате в полето от ляво на бутона "Поръчвам". Закрепя се с капка акрил, а ако работите с гел се поставя преди да стегнете гела.

Обратното се отнася и материали за маникюр и ноктопластика топлите месеци. Ще получите професионална консултация и съдействие, ако не сте сигурни в поръчката си! Har du glemt kontoen din. Технология на продуктите; VII. Лепило за система косъм по косъм. Пистолет за обици клампи за поставяне на обици 49 Обици за поставяне на тяло Рiercing Обици със защипване Флешове, тунели Това фолио не е подходящо за цял нокът.

Няма лепкав слой. Основи на поддръжката на ноктопластиката с акрил; XII. Hopp til!

Професионална четка за гел за нокти Silcare

Курсовете се провеждат в малки групи или индивидуално. Самоизравнява се, нанася се лесно без да се разтича бързо.

Така ще промените поръчаното количество във вашата поръчка.

Продължителност: 30 учебни часа Цена: лв. Може да се залепи с лепило, но тогава е възможно да се отлепи по бързо. Можете да напишете количеството, което ще поръчвате в полето от ляво на бутона "Поръчвам".

 Също така разберете...