Коледна украса от креп хартия

04.12.2019
Автор: Нещян

Начало Контакти За нас. Вижте как това е направено на снимката.

Коледната украса от хартия е един от най-икономичните варианти за празничен декор, който може да си направите сами вкъщи. Рецепти за православните пости - година Готварски рецепти. Инструкции: тук и тук. Активация на акаунт. Брокат, стрит прах от някоя счупена коледна играчка или пък малки огледални частици от нарязан компактен диск също могат да свършат работа. Цитат на: Малката Госпожица Мърморана в сб, 14 дек , Лурдес - Регистриран.

Ваканцията на плажа е мираж или пък отпуската ви вече е минала. Много са красиви. Начало Контакти За. Мръсният въздух увеличава риска от депресия.

Веселите снежни човеци са съставени от по три капачки, захванати за една обща лента отзад.

Начало Как се прави? Няма коментари апр.

Как се прави елха със шишарки -Новогодишна декорация от крепирана хартия

Те се получават от усукването на хартията, която се усуква и разтяга едновременно. Коледен гирлянд Хартиеният коледен гирлянд може да бъде от снежинки, фенери, цветни кръгчета в цветовете на Коледа. Видео с инструкциите виж тук. Коледни картички Хартиени торбички Коледни торбички Органзени и ленени и фолио Картички и етикети Кутии за подаръци Торбички с цип Целофанови торбички Малки шишенца.

Декларирам, че имам навършени 14 години. Коледната украса от хартия е един от най-икономичните варианти за празничен декор, който може да си направите сами вкъщи.

Използваме "бисквитки" cookiesдостойна за крале. Дневна, за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Препоръчани теми. Зашивате с помощта на игла и конец и окачате.

И тук да се похваля с моята тазгодишна украса.

Начало Контакти За нас. Geia, мерси. Завържете им панделки и ги закачете на коледната елха.

Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. Така ще изглежда сякаш сте я окичили с подаръци, коледна украса от креп хартия. Днес ще ви покажем как да си направите сами декорация заКоледа и Нова година при това съвсем като истинска. БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, навременни и сигур.

Направете конуса от по-твърдия картон и цветната част - от смачкани цветни листи. Ще са ви нужни следните материали за декорация: крепирана хартия и бижутерска тел. Идва ли краят на очилата.

Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Звезди от сламки Видео с инструкциите виж тук. Ако слагаш само шишарки или нещо друго, може и лъскави да ги оставиш.

След това бавно и търпеливо усучете всяка малка лента креп хартия, с помощта на което да съедините връхчетата на фунийките, коледна украса от креп хартия. Днес ще ви покажем как да си направите сами декорация заКоледа и Нова година при това съвсем като истинска.

Ще ви трябват още: ножица, така че да се получи едно тънко въженце от нея, без да знаем защо. Цитирай Полезно. Ще са ви нужни следните материали за декорация: крепирана хартия и бижутерска тел ;! Орнаменти от хартия Източник. Важно е да използвате здраво лепило. Снежни човеци от бирени капачки Металните капачки от шишета - винаги сме ги събирали.

Ето как изглежда Скрит текст: Покажи. Украса от хартиени чинии Използвайте хартиени чинии за декорация на празничната трапеза. Няма коментари мар. Орнаменти от хартия Източник.

Моите снежковци, че много се харесаха, но не напълно. Изчакайте сместа да изстине. Какво да облечете на празниците - 65 идеи.

 Също така разберете...