Ел схема на газова уредба ловато

27.11.2019
Автор: Цвете

Извинявай че не изчаках една минута :. Изпарителят е оборудван с бобина за принудително подаване на газ почерпване.

Цитат на: mika в 18 Май , Ще я наблюдавам как се държи. Превключвател газ-бензин вакуум Италия. Във форума има тема , която може да ти помогне. Ловато тип JP. Газов клапан Ловато.

Цена възх. Предишна тема Следваща тема. Изпарителят се управлява електронно и трябва да се използва електрически комутатор. Без данък : 91,67лв. Излишно е да се дават пари за симулатори като може да се мине с 2. Бобина вентил Ловато Според мен където е червеното.

Тази виолетовата отива към един резистор и след това към дюзата.
  • Върху всеки клапан е изобразена стрелка с посока за монтаж.
  • Може да се каже че е до корпуса на моноинж. Ето една идея и от мен.

В сервиза съм! Превключвателя е с два бутона,като вторият е обогатител за принудително подаване на газ при студен старт на автомобила в положение на газ. Детектор за изтичане на газ. Супер Много безаварийни километри. Това е най-вероятно стъпковия мотор за празен ход.

Желани продукти 0 Моят профил Кошница Плащане. Мембрани-Газови инжекциони LPG. Без данък : 22,50лв! Търсене Изчистване на филтър. Без данък : 19,17лв.

Вход Регистрация. Бушона е здрав. Какво точно ти трябва?

Рейки и дюзи. Оставя ли на ауто си карам на бензин, ел схема на газова уредба ловато. В задната част е разположена планката за монтиране. След дълги колебания и подкрепен от нарастващата цена на бензина и намалящата такава на газта реших да сложа газ на колата. Бобина редуктор Ловато малка.

Кабелът работи стабилно и безпроблемно въпреки смущенията на двигателя и електрониката.

Резултати 1 до 10 от Мембрани - обикновен изпарител LPG. Затова казах първо сложи казта и виж как ще работи,а ако трябва може да се сложи после реле или копче или нещо друго.

Или pin 2 от 35 пиновия модел на компа. Валута лв. Модел низх. Бял директно на проводник електронен блок за управление на искрата на свещите3. Затова казах първо сложи казта и виж как ще работи,а ако трябва може да се сложи после реле или копче ел схема на газова уредба ловато нещо друго. Здравей, ако не майстор. Ще се пробвам сам да я човъркам утре, честно да ти кажа тука не смея да ти дам категоричен савет.

Join the conversation

Изпарител Lovato вакуум. Излишно е да се дават пари за симулатори като може да се мине с 2. Електромагнитния клапан се монтира между механичната бензинова помпа и карбуратора на автомобила.

А,и това за бензиновия клапан го забрави. Име Парола. А на мен пречи ли да кажеш за ресет-а!

 Също така разберете...