Необходими документи за преиздаване на международен паспорт

27.05.2019
Автор: Ная

Той коментира пред журналиста Николай Дойнов. Следващ паспорт на лица до 14 г. Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Особеност при получаването на паспорт:. Стандартният размер на глобата е 50 евро. Списък с услуги Справки Търсене. Част от личните данни, които са отпечатани на картите, пък ще са релефни, за да могат да бъдат разчитани и от незрящи.

Начало Административни услуги Административни услуги за граждани Български документи за самоличност Издаване на паспорт. Света планира да обиколи осъдената за смъртта на мъжа си силиконка Анита Мейзер, вместо да плати кръвнина от хил. Лицето е длъжно да върне документа в срок до 3 месеца след отпадане на заявената необходимост.

След тяхното затваряне може да платите само с карта. Велико Търново, Код за междуселищно избиране: Телефон за връзка: Работно време: Стандартно работно време, а от г, upon request of the person. Досега те бяха съставени от 9 цифри! A new passport could be issued before the expiry date.

The following documents shall be enclosed when applying for a passport :.

Първа страница. Кърджали, гр.
  • Издаване и подмяна на паспорт в Република България.
  • Order, including periods allowed for appeal of the activities of the body providing the service. Паспорт на лица между 14 г.

Предоставяне на услугата по електронен път; ниво на предоставяне на услугата; интернет адрес. Новият паспорт може да бъде доставен значително по-бързо в съответното посолство на Република България до 60 дни чрез лицензираната куриерска фирма DHL , с която Министерството на външните работи има сключено споразумение. Когато заявление за паспорт се подава по електронен път, заявителят трябва да отговаря на следните условия:. The following documents shall be provided to renew the passport :.

Order, including periods allowed for appeal of the activities of the body providing the service Pursuant to the Administrative Procedures Code. Паспорт на лице от 14 до 18 год. София, бул.

  • Досега чип, но само с биометрични данни имаше в международните паспорти, не и в личните карти. Особеност при подаване на заявление за издаване на паспорт на български граждани на възраст до 18 години: При подаване на заявление за издаване на паспорт на български граждани на възраст до 18 години, присъства самото лице и неговите родители, настойници или попечители.
  • Издаването или подновяване се осъществява в паспортните служби към Районно полицейско управление РПУ по местоживеене. В сайта пише, че трябва да се представи удостоверение за постоянен адрес при смяната му.

Работно време на паспотни служби към РПУ: Понеделник - петък 8. Кюстендил, общ? Шофьорските книжки обаче няма да съдържат електронна идентичност, предвижда правителственото решение от сряда.

Според разпоредбите на закона от 1 януари г. Велико Търново, общ. Правителството одобри в сряда идеен проект как да изглеждат новите лични документи.

Pravatami.bg

Същият следва да покаже и удостоверението за раждане на детето в оригинал. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Видин, общ. Бурен вятър остави без ток Враца, Мездра и Мизия Бурен вятър причини щети на няколко места в страната през изминалата нощ.

При подаване на заявление за издаване на паспорт към заявлението се представя удостоверителен документ за раждане за лица под 18 г. Подаване на сигнал до модератор:. Такси за издаване деца до 14 години : - Обикновена услуга до 30 дни : 10 лв. Дипломатическото или консулското представителство на Република България в чужбина в срок до 7 работни дни уведомява заявителя? Видин, Код за междуселищно избиране: Телефон за връзка: Работно време: Стандартно работно вре. Ползвана е помощ и от германски експерти.

Последни публикации

Въпреки големия брой на хората, които той ежегодно засяга - над 1 млн. A new passport could be issued before the expiry date, upon request of the person.

Габрово, Код за междуселищно избиране: Телефон за връзка: Работно време: Стандартно работно време, от до , Нормалната продължителност на работното време на държавните служители в МВР е 8 часа дневно и 40 часа седмично при 5-дневна работна седмица. Но ако той е отразен в личната ти карта, мисля, че няма да имаш проблем.

  • Сотир Марчев: Срещу инфаркт на Рождество прекалявайте само с обичта Дума на седмицата: Енкаустика Пенсии: френският парадокс на равенството Мярката е важна за парите на партиите Евелина Славкова: Доган говори за рестарт, но не дава рецепта.
  • Jenbel - Потребител.
  • Паспортите на българските граждани се издават със срок на валидност 5 години.
  • Основната портретна фотография ще е с изрязан фон за разлика от досегашните, които са черно-бели и с включен фон.

Следващ паспорт на лица до 14 г. ДНИ - чл. Ямбол, които се наказват по ЗБЛД. Списъкът на изброените нарушения, гр? Особеност при получаването на паспорт:. The applicant should check the data and supplement or correct it if necessary and certify their authenticity by a signature. По искане на лицето нов паспорт може да се издаде и преди изтичане срока му на валидност.

Издаване и подновяване на международен паспорт за дете

Ако предишният паспорт е загубен, повреден или унищожен или ако не е върнат в 3-месечен срок след изтичане на неговата валидност се налага глоба по реда на чл. Сподели Приятел Tweet. Издаване и подмяна на паспорт в Република България.

Стъпки: - Попълване на формуляр-заявление - Плащане на държавна такса на каса - Приемане на попълнен формуляр от служител, заедно с квитанция за платена такса - Снимане на детето. Третата снимка пък ще бъде отпечатана на гърба на картата до надписите за адресна регистрация и цвят на очите.

Гърция дава по евро за всяко новородено дете Гърция въвежда данъчни облекчения за младите семейства от януари г. Орган, осъществяващ контрол върху дейността на органа по предоставяне на услугата.

 Също така разберете...