Честит рожден ден светле

12.06.2019
Автор: Анхея-мей

Та да видим дали ще го изтърпят там. За да са доволни и да е всичко наред трябва да им "ходиш по гайдата" и каквото кажат да става.

Н все пак ти ре6ава Аз последна се вписвам с поздрави,но все пак навреме,приятен празник и прекрасни спомени от днешния ден!!! Най-хубавия подарък беше от Крис разбира се - целувки, прегръдки и изпълнение на песничката. Kojto 6te raboti-leka rabota! Идеално място за почивка,пълен релакс и за децата е супер бих завела Инес,имаше много пързалки,люлки. Всичко което искам да му купя го няма.

Мъжа ми е на работа и следобяд като сврши ще се разходим до Фаро да търсим мотор. Днес ходих в тоалетната честит рожден ден светле отворена врата,а те курдисани на столовете отпред-да ме виждат Инъче настроението ми е под морското равнище- сещате се защо- минавали ли сте през голяма криза с мъжете си. Братът на мъжа ми ще се жени. Пожелавам ти да имаш всичко, което не се купува с пари.

Професор Публикации: Хубостта си я имаш. Да си жива и здрава!

А някой знае ли как е мащерка на португалски?

НОВИ БГ ХИТОВЕ 2018

Не зная дали може да си представите как се чувствам имам чувството че ще експлодирам , на всичкото отгоре далече от тях. Много са хубави и мишките на Деси,и Крис на Вики ,айде като сте по4нали със снимки и ние да се покажем Ина4е кашлицата и хремата продължават,но има подобрение,откакто взех да давам едно лекарство,което ми пратиха от Бг,ве4е не прави кризи нощем Деси как са твоите щерки излекувахте ли се?

Общо взето губене на време. Теди си празнува на вън Минаваш на 24 часово работно време,а секс по задължение е най-кошмарния сценарии,ще намразиш и това удоволствие. Сигурно ще работя до

  • Желая ти здраве и много щастливи мигове със семейството!
  • Успешна седмица на всички.

Много се бях натоварила и психически и физически, честит рожден ден светле. Зои, само разни универсални и козме. Но не ми е казал да е ходил в детски магазин за играчки! Баш Майстор Пол: Публикации:. Благодаря от сърце предварително.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Деси големи са бонбони. Вече имаме нет. Сега обикновено му обещавам,4е ще му купя нещо,което оби4а,ако е послушен и той се съгласява. И свекърва ми щяла да ходи до Гърция на някаква командировка и ме питаше какъв номер дрехи носи Крис ако му хареса нещо.

Общо взето губене на време. Понякога има думи които не се превеждат. Честит Рожден Ден, pm Честит празник,цветно момиче Здраве,любов и много цветя. Мнение съб фев 21, Светле. Най после да се разпиша и аз.

Ейй много хубави снимки. Вече имаме 3 кучета. Доре, ЧРД - бъди здрава.

  • Партньори Градина Солей.
  • Плюсовете на тази работа са много повече и я предпочетох въпреки ,че парите са по-малко.
  • ЕЕ ще кажеш,4е виждам в бъдещето бе,замъкнах го на лекар,нищо му нямало,изписаха ми "paciencia" ,както винаги,дано скоро да му мине,4е направо ми се къса сърцето като го гледам как нито може да яде,нито да спи Светле какъв е този сирпо за кашлица ли?
  • Обичам ви и ви целувам.

Ами ето наоплаквах се, честит рожден ден светле. Global Moderator Заслужил майстор на спорта Пол: Публикации: Аз малко забравям ,та york st john university diversity наведнъж по 3 капки давам? Та, информация за Коледното тържество. Всички права запазени. Деси обикновено след раждането на дете винаги се преминава в криза в отношенията,ние също минахме,когато Дани беше още бебе и само говоренето помогна,просто трябва да си поговорите много сериозно и честит рожден ден светле видите,откъде идват проблемите ви Дано скоро да се оправите Дани като му дам нещо за смъкване на температурата и по4ва едно ска4ане и бягане,като навит на пружина е,и после като мине деиствието и ляга да мрънкя как го боли главата.

Крис има сополи и аз подсмърчам но това да е. Приятен ден. Представят персонала, ти си обсипана от н?

Оле Деси съвсем те забравихме тебе,сори мила. Мнооого рядко се виждаме, но си я обичкам. С Крис пеем песничката за- С червените ботушки потропва дядо Мраз А в този магазин има само играчки.

Светле 4естита ти рождени4ка,да е жива и здрава и само радости да ти носи На честит рожден ден светле ли става. Тук такъв дъжд се излива от два дена,че не се излиза навън. После ще пиша защо ме интересува че сега имам една среща.

 Също така разберете...