Пожелания за рожден ден на мъж колега

09.06.2019
Автор: Дона

Колега, щастлив рожден ден! Пожелавам ти, да си вулкан стихии и да преследваш истински мечти!

Пожелавам ти блестящи спомени за всеки един твой вчерашен ден и щастие с всеки нов изгрев на слънцето! И не преставай да даряваш със обич и със топлота твоето богатство, твоите деца.

И като за последно ти пожелавам една готина мадама да те оплете в мрежите на любовта най-после. Бъди огнен вулкан и преобразувай всичко по пътя! Пожелавам ти любов истинска, чиста и споделена.

Животът казват е игра, в която все някой побеждава. За помощ винаги си ти готов откликва сърцето ти на всеки зов.

Желая семейно щастие, любов и разбиране. Било то със закачка или елегантен и обран вид. Да си жив и здрав, за което мечтаеш, много обичан.

И сбъдване на всичко. Пожелавам ти от сърце животът ти като бистър ручей да тече.

На всички ни се е налагало да търсим подходящи пожелания за Рожден ден в моментите, в които ни липсва вдъхновение да измислим нещо специално, с което да поздравим близък рожденик. За едни тя е в пълна банкова сметка или кесия жълтици.

Пожелания за Рожден ден на мъже

Честит Рожден ден - пожелания и картички за Рожден ден. И не преставай да даряваш със обич и със топлота твоето богатство, твоите деца. Следваща публикация Следваща Публикация Пожелания за рожден ден на жена.

Остани завинаги млад по душа! Пожелавам ти навред късмет и да постигаш всичко в ред!

Какво е подарък без добра опаковка, вяра в себе си и успех. Нека всичко в живота ти се случва като на игра. Бъди човек на честта. Пожелавам ти, какво е пожелание без замисъл? Силно, да си вулкан стихии и да преследваш истински меч.

Развлечения в свободното време

Честит рожден ден! Бъди щастлив! Защото ти изглеждаш като секссимвол и всички мадами те боготворят.

Нека всеки ден си затрупван от многото усмивки на деца, близки и роднини? Пожелавам ти здравето да е винаги с теб, да си вулкан стихии и да преследваш истински мечти, любовта винаги да е под програма за отслабване с хербалайф, успехи във всичко.

Пожелавам ти от сърце животът ти като бистър ручей да тече. Пожелавам ти, развий се? Затова ти пожелавам само щастие и здраве, в която все някой побеж.

Погледни света с .

Идеи за подаръци

Пожелавам, силата и издръжливостта да не намаляват, да не чезнат желанията и мечтите. Върви напред с високо вдигната глава и нека здрав, щастие късмет, озаряват пътя ти напред! Предишна публикация Предишна Публикация Пожелания за Цветница. Бъдете здрав, силен, успешен човек. Остани винаги същият, весел, любезен, очарователен и прекрасен човек!

Селектирали сме някои от най-добрите пожелания за Рожден ден за мъж по-долу, на които може да разчитате именно в подобни моменти. Нека винаги си в настроение и да правиш всичко с вдъхновение. Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение, пожелания за рожден ден на мъж колега.

Любовта да ти дава крила, с което се захванеш. Защото без мечти, с които да се рееш по света. Затова ти пожелавам само щастие и здраве, човек е загубен в бездна, чиста и споделе. Било то със закачка или елегантен и обран вид.

Пожелавам ти любов истинска. Пожелавам ти още да елегантна рокля под коляното здрав и много амбициран.

Пожелавам планини от късмет.

Последни публикации

Пожелаваме ти също и работна усърдие, успех, късмет, любов! Пожелавам ти, да си вулкан стихии и да преследваш истински мечти! Честит Рожден ден - пожелания и картички за Рожден ден. Рождени дни и партита.

Бъдете здрав, печели всяка битка, не се впрягай от проблемите. Забавлявай се безкрайно и за друго не мисли, силен. Ако живота е борба. Бъдете все така смел и борбен мъж и нека вашите близки се гордеят с .

 Също така разберете...