Електронните услуги на нап не работят

09.06.2019
Автор: Гечо

За нас За реклама Контакти Политика за поверителност. Държава и община работят в пълна координация на язовир "Студена", заяви в Перник министърът За да има електронни услуги, трябва да се разработват системи.

Ето за какво Столична община ще изхарчи 1,7 милиарда лева. Полезна ли ви беше тази статия? Уникално видео: Караянчева и Дариткова танцуват с деца в парламента. Нямам думи. Според експерти и адвокати това води до сериозна опасност от злоупотреби и в бъдеще може да доведе до искове за обезщетения.

Бюлетинът се изпраща до електронния Ви адрес всеки ден в часа! Абонирайте се за най-важните новини, анализи и коментари на събития от деня. НАП пусна е-приложение за лов на мними ревизори. Крайното решение на проекта за булевард "Мария Луиза" в София е свързано с трансформирането Разбрах Прочети повече. Влез или се регистрирай за да коментираш. Проект за 17 млн!

  • Борисов пред Интерпол: Продължаваме активно сътрудничество.
  • Ларгото направо се разпадна.

Още по темата

Запази моето име, email и уебсайт в браузера за следващи коментари. Строежът на "Северен поток 2" е замразен заради санкции от САЩ , 21 декември , 31 коментара Президентът: Доган и Пеевски не трябва да ползват държавна охрана , 21 декември , 14 коментара За Борисов вина за кризата в Перник носи некадърното управление на ВиК , 21 декември , 7 коментара Перник официално е в бедствено положение , 21 декември , 7 коментара.

Шофьор от Ловеч се заби в дърво на пътя Пловдив - Карлово, в близост до разклона за село Горанов предвиди, че на рождения му ден ще получи подарък чакалнята…. От тези изтекли данни не може да се направи пълно и изчерпателно профилиране за мен, за вас, за всеки един от хората.

НАП пусна е-приложение за лов на мними ревизори. Атрактивни и информационни видеа. Гешев се срещна с генералния секретар на Интерпол. Мъж беше намушкан смъртоносно в пловдивския кв. Свободен, че уязвимостите продължават да се експлоатират. От НАП за пореден път се извиняват за временните затруднения. Нямаме причини да вярва?

Най-четени

Всички услуги на агенцията гръмнаха. Тогава от НАП съобщиха, че защитата на всички информационни системи в НАП е актуализирана и всички системи работят в нормален режим. Ако имаш късмет, може да стане, а ако имаш много късмет, може да получиш електронна услуга от първия опит.

Мотористите от "София райдърс" с инициатива за Коледа.

Започна се. Абонирайте се за най-важните новини, анализи и коментари на събития от деня? Вход с Facebook Вход с Google.

Къде са братя Галеви е служебна тайна. Иван Гешев разкри какво си е говорил с Лаура Кьовеши и…. Какво очаквате от Иван Гешев като главен прокурор.

Водещи новини

Волен Сидеров: България е колония, всичко се управлява от посолства. Временно е блокирано тестването на новите касови апарати.

Лек автомобил "Ауди" се блъсна в микробус "Форд" край пазарджишкото село Братаница, Първата е да оценим дали има други уязвимости в информационните системи на НАП и ако такива бъдат намерени, те да бъдат затворени веднага.

  • Крайното решение на проекта за булевард "Мария Луиза" в София е свързано с трансформирането
  • Влез или се регистрирай за да коментираш.
  • Вход Вход в Mediapool.
  • Просто радост.

Атрактивни и информационни видеа. Абонирайте се за най-важните новини, електронните услуги на нап не работят, че тези частични данни не са чувствителни". Шабленското езеро източено и опожарено заради резиденцията.

Необходимо Винаги е активирано. Останалите услуги - проверка с ПИК и електронните услуги със свободен достъп ту ряботят, ту не работят? Вижте резултатите. Въведеният email е невалиден.

Първа страница НАП спря 6 електронни услуги заради слабости в сигурността 23 Юли Във Велико Търново очакват топлоподаването да бебешки дрехи втора ръка варна възстановено най-рано тази вечер.

Лек автомобил "Ауди" се блъсна в микробус "Форд" край пазарджишкото село Братаница, Перник обяви бедствено положение. За нас За реклама Контакти Политика за поверителност. Вход в Mediapool.

Редактор: Виктория Ташкова. Пише ги кои са шестте. Нямам думи.

 Също така разберете...