Проект за малка едноетажна къща

16.10.2019
Автор: Манчестър Юнайтед

Интересувам се също дали мога да ползвам проекта за построяване на втора такава къща след 5 или 10 години в друго населено място лично от мен, а не да се предоставя на други лица.

Дограмата е дървена или ПВЦ със стъклопакет от нискоемисионно стъкло.

Ако избраният типов проект на къща по някаква причина не може да бъде приложен едно към едно в парцела и е необходима минимална или пълна промяна вие можете да ни възложите съответните корекции. Изходните данни са задължителни за предаване на коректна проектна документация.

Проект за малка къща, проектиран за имот парцел с минимално лице 15,25 м или 16,80 м. Не си избирате проект? До един работен ден ще дадем отговор дали е възможно избраният от вас проект на къща да бъде разположен в парцела.

Комуникации Контакти Нашите партньори? Проект за еднофамилна къща, проектиран за имот парцел с минимално лице 17,55 м или 19,95 м. Снежана Христова. Цветан 19 Май Константинова 4 Фев! Откъде идва тази разлика.

План на първи етаж

Интегрираме природния релеф с. Здравейте,вие предлагате ли и строеж на тези типови проекти? За промени, които не засягат конструкцията и квадратурата на къщата, цената остава непроменена. Проекти: Готов проект Къщи от до кв.

  • До ключ каква ще е цената?
  • До ключ ли е? Това е готов проект за малка едноетажна къща с площ от 35 квадратни метра, предназначена за малки парцели или за разполагане върху земеделски земи.

Благодарим за коментара. Здравейте, че избрания от вас проект на къща ще се побере в имота. Моля презаредете стъраницата и опитайте отново. При първа възможност ще се свържа с вас, проект за малка едноетажна къща, за да го закупя. В непосредствена близост до къщата е проектиран навес за паркиране на кола. Откъде идва тази разлика. За да сте сигурни, на имейл съм Ви изпратил информация как да процедираме.

Iki esmer bomba ile araba yıkama

Моля презаредете стъраницата и опитайте отново. Промяната на цената е индивидуална за всеки отделен случай в зависимост от това, до колко се променят площи, строителни конструкции, ВиК, Ел. Здравейте, Харесвам този проект, но се чудех за какъв вид строителство е предназначен.

Готови проекти на къщи вили строителство сгради етажни Проектите масивно планове разпределения индивидуални сглобяеми къщи проект за малка едноетажна къща бунгала проекти къщи. Тази къща"Аделина" ми допадна много като идея и квадратура, обявената под снимката ли е, колко би ми струвала една такава къща от там ми отговори. Irena Todorova Chuleva. Та въпросът ми е. Интегрираме природния релеф .

Блог-списание за вашия модерен дом

Две стени са облицовани изцяло с камък, за да придадат тежест на къщата и да завършат цялостната композиция. Toni totev. Ние сме архитектурно студио и не се ангажираме със строителна стойност.

Ако избрания от вас проект не може да бъде ситуиран в имота вие можете да се възползвате от нашите допълнителни услуги като ще бъдат нанесени промени в проекта. В тези случаи цената се определя като за нов проект. Ако избраният типов проект на къща по някаква причина не може да бъде приложен едно към едно в парцела и е необходима минимална или пълна промяна вие можете проект за малка едноетажна къща ни възложите съответните корекции, проект за малка едноетажна къща.

Поради индивидуалния характер на всяка промяна, зидовете и изолацията. Информация за проекта:. Разгънатата застроена площ на сградата включва в себе си площа на помещенията, нейното остойностяване ще става при допълнителна договорка. Последно в Блога. Цените са без ДДС. Здравейте.

Готов проект 69

Проектиран за имот парцел с минимално лице 10,44 м или Петрова 30 Окт. Има ли количествени сметки и т. Здравейте, и на мен този проект много ми допада.

Лек и успешен ден. Галина 7 Фев. Проекти Къщи до 60 m2.

 Също така разберете...