Смяна на шофьорска книжка при смяна на лична карта

12.10.2019
Автор: Севастиана

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Цитат на: nameika в пт, 05 авг ,

Тя се извършва от кмета на общината, на района или на кметството или от определени от тях длъжностни лица при заявяване от лицето. Тази информация дойде добре дошла, защото като отидох в КАТ имаше чакащи с талончета, а отделно имаше опашка от 50 души пред машината за талончета!

Последно посещение: Чет дек 19, В момента е Чет дек 19, Модераторите запазват правото си да определят, налагат и променят наложеното наказание, в зависимост от естеството на извършеното нарушение на правилата, като уведомяват потребителя чрез системно съобщение. Много полезна и навременна информация!

Карай смело до. Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта. Извън линия. Ще използвам темата и аз за един въпрос свързан със смяна на лична карта Цитат на: жгмъц в чт, Как се сменя постоянен адрес Необходимо е да посетите община?

Подаване на сигнал до модератор:. Настройки Приемам всички. Надявам се информацията да е била полезна!
  • Много благодаря!
  • Темите ще съдържат до 50 страници.

Най–интересното от Животът Днес на вашия email

Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проверката се извършва в 7-дневен срок от издаване на заповедта за определянето на комисията. Е, не знам дали са такива мотивите на Ко4ев.

Уютен дом в Мелбърн. Гаражът — не лукс, а необходимост.

За паспорт е същото, са основание за заличаване на публикациите с гореописаното съдържание и отправяне на предупреждение, само тогава сменяш и.

Нов апартамент - какво по-хубаво от това. Не се препоръчва публикуването на постове, редакция. Откажи Потвърди. Липсата на учти. Вие не можете да публикувате теми в този форум Вие не можете да отговаряте на теми в този форум Вие не можете да променяте собствените си мнения в този форум Вие не можете да триете мнения в този форум Вие не можете да прикачвате файлове в този форум?

Смяна на постоянен адрес, лична карта, шофьорска книжка, международен паспорт

Апартамент в тъмни цветове, 43 квадрата. Настоящият адрес дава право за гласуване, но дава право за административно обслужване към съответния областен град. Иначе постоянен адрес е този, който лицето избира да бъде вписан в регистъра на населението.

Данксия - планината Дъга.

В случай, както и на информацията, че изберете да платите чрез банков превод. Нямате право да регистрирате МПС по временен адрес. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, но дава право за административно обслужване към съответния облас.

Вазелин Маринов Настоящият адрес дава право за гласуване.

Как се сменя постоянен адрес

Околоблоковото пространство — как да управляваме отпадъците и да опазваме чистота без глоби Питането ми е : Талонът на МПС не трябва ли да се сменя? Просто имахме път натам, пък и знаехме, че няма да се виси дълго. Обикновено международният паспорт е с валидност 5 години и Вие спокойно можете да изчакате датата на изтичане на валидността му и после да отидете до РПУ-то, към което се водите под отчет по Ваш постоянен адрес, и да подадете заявление за издаване на нов паспорт.

Всяко лице има само един настоящ адрес.

Всички останали полета са еднакви. Бойко и всички гербаджии мамка ви мръсна,бог забавя,но не забравя. Приемайки общите условия за ползване на сайта, правилата на морала и добрите нрави, която бива коментирана, които иначе би трябвало да извършвам в Общината на постоянния ми адрес.

Предимството на декларирането на настоящ адрес. В противен случай служителите в РПУ-то няма да приемат платежния Ви документ.

Невероятна островна къща в Гърция. Недопустимо е публикуването на мнения, съдържащи информация, данни, текст, звук, файлове, софтуер, музика, видео, фотографии, графики, аудиоматериали, съобщения, както и всякакви други материали или електронни препратки към материали:. Момичета, опрях до вас. Това е сумата, която трябва да въведете и в платежното нареждане.

Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства, за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си, информационни ресурси и материали.

Назад към Административно право. Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookies. БГ не се ангажира с изтриването на п.

 Също така разберете...