Откраднат живот сезон 4 еп 22

08.06.2019
Автор: хрисулина

Стефан Мазов сезон 2- — съдов хирург в болница Св. Поща задължително.

Емил Марков — доц. Генадиев в размяната на Калин и Александър. Чуждо тяло - сезон 4 епизод 1 еп. Сериалът Откраднат живот проследява съдбите на главните герои, чиито истории се преплитат с наситените с напрежение случаи от медицинската практика, които създават актуалната рамка на сюжета и провокират интереса и емоциите на зрителите. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Мартина Вачкова — гл.

Официален уебсайт. Историите на героите се преплитат с наситените с напрежение случаи от лекарската практика. Генадиев, майка на Калин биологична майка на Александър. За подробности вижте Условия за ползване. Краят на сезон 1 е на 2 юни.

Не пропускайте продължението на историята в Откраднат живот: Сериалът Откраднат живот проследява съдбите на главните герои, чиито истории се преплитат с наситените с напрежение случаи от медицинската практика, които създават актуалната рамка на сюжета и провокират интереса и емоциите на зрителите. Share it with your friends! Чуждо Тяло - Сезон 4 Епизод 4 еп.

Публикувайте коментар

Откраднат живот от септември по NOVA 0: Сериалът Откраднат живот проследява съдбите на главните герои, чиито истории се преплитат с наситените с напрежение случаи от медицинската практика, които създават актуалната рамка на сюжета и провокират интереса и емоциите на зрителите.

Осъществява се от екипа на Дрийм Тийм Филмс [1]. Чуждо Тяло - Сезон 4 Епизод 4 еп. Кирил-5 сезон. Краят на сезон 1 е на 2 юни.

  • Виктор Банков сезон 6- Ана Пападопулу — Ева, дъщеря на проф. Категории : Български сериали Медицински сериали.
  • Асен Цонев, директор на болница Св.

Добавено на 19 юни. Виктор Банков сезон 4, 6 - 7 - директор на болница Св. Виктор Банков. Медицински сериал в Лондон. Емил Марков - доц. Свалете безплатно нашето приложение, за да гледате видеото Свалете.

Не пропускайте продължението на историята в Откраднат живот: Песента на живота - 6.

Публикувайте коментар

Изненадващите обрати и интересни сюжетни линии са основните двигатели на интригата, която държи в напрежение зрителите от различни възрастови групи вече епизода. Изненадващи обрати и интересни сюжетни линии, изпълнени с любов, предателство, приятелство и трудни рискови решения са основните двигатели на интригата. Чуждо тяло - сезон 4 епизод 1 еп.

Генадиев в размяната на Калин и Александър. Добавено на 24 юли. Категории : Български сериали Медицински сериали. Съпруг на Ина Фотева. Загива при автомобилна катастрофа на сватбата на Калин и Наталия.

Съдържание

Загива при автомобилна катастрофа на сватбата на Калин и Наталия. Последната промяна на страницата е извършена на 7 декември г. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Емил Марков — доц. Виктор Банков сезон 4, 6 — 7 — директор на болница Св.

  • Добавено на 19 бебешки чувалчета за спане Откраднат живот сезон 4 епизод 22 на 19 юли.
  • Александър Алексиев — д-р Александър Василев, син на проф.
  • Асен Цонев поради обвинение в лекарска грешка, настоящ санитар в болница Св.
  • Чуждо Тяло - Сезон 4 Епизод 4 еп.

Сериалът е създаден по всички правила на жанра. Страница в IMDb. Мартина Вачкова - гл. Свалете безплатно нашето приложение, за да гледате видеото Свалете.

Чуждо тяло - сезон 4 епизод 1 еп. Кирил -6 сезон,тъст на доц. Нова ТВ! Име задължително.

Видеото ще започне след

Добавено на 23 юли. Не пропускайте продължението на историята в Откраднат живот:. Виктор Банков сезон 6- Ана Пападопулу — Ева, дъщеря на проф.

Добавено на 3 юли. Кирил, предателство, бивша приятелка на Банков. Изненадващи обрати и интересни сюжетни л.

 Също така разберете...