Масло скоростна кутия honda cr-v

08.06.2019
Автор: Шмулю

Електрическа система. Само неможах да сменя маслото в скоростната кутя.

Смениха на диференциала, а на скоростите не откриха от къде се пълни кутията и се отказаха. Развихме само за източване и наливане. Цена: Дискови спирачки. Ремъчна шайба. Алтернаторна система.

Clear editor. Цилиндров блок. Posted August 6. Точна на 2,5 литра протече масло от нея. Други части изпускателна система. Някои ако знае къде е - да подскаже.

  • Масло за ръчна скоростна кутия налични в TopCar.
  • Масло за автоматични скоростни кутии.

Join the conversation

В случая аз чета и цитирам. Да попитам ако не е нахално маслото за скоростна кутия на акорд 2. Тегличи за BMW. BG работи с бисквитки. Други части по трансмисията.

  • Да попитам ако не е нахално маслото за скоростна кутия на акорд 2. Да, както каза Фена, издърпваш я нагоре.
  • Мокетени стелки по модел -Полски. Цилиндрова глава.

Дискове и накладки. Запалителна система двигател. Тегличи за KIA. Безплатна доставка над лева. Маха се само акумулатора и стойката му. Електрически клапани и други части. Барабанни спирачки. Моят гараж паркирани коли.

Recommended Posts

Други части по трансмисията. Гарнитури двигател. Олми е прав,сега като се зарових в менюала видях,че точно такава е процедурата. А че се използва и за установяване на състоянието си прав, затова съм дал и първата снимка и съм го оградил с червено.

Избери марка автомобил. Спрейове, греси. Развихме само за източване и наливане. Изберете желаната категория авточасти за Honda. Части по интериора.

По инструкциите навсякъде пише - нови. Авточасти За нас Контакти. Обърнете особено внимание при намирането на показаният болт на контролната пробка.

Части за обслужване. Някои ако знае къде е - да подскаже. По казанато от MIYAMOTO, че на три такива кутии по описаният в ръководството начин съм сменил маслото и е поело точно колкото си е писа. Да попитам масло скоростна кутия honda cr-v не е нахално маслото за скоростна кутия на акорд 2. Окачване на колелата.

Автоматична скоростна кутия. Точна на 2,5 литра протече масло от нея.

Моторни масла. Спрейове, греси, силикони. Posted December 23,

Posted December 22, Кората може да не се сваля. Електрически клапани и други части!

 Също така разберете...