Отчаяни съпруги сезон 2 епизод 6

08.10.2019
Автор: Сандо

Иди получава неочаквано посещение, а изненадваща бременност създава усложнения. Сюзън и Иън излизат на първата си официална среща, докато техните любими са в кома. Всичко е различно, нищо не се е променило.

Габи прикрива странното поведение на Том. Връзката на Сюзън и Иън преминава на следващо ниво, Габриел се опитва да тренира и обучава млади красавици, а Линет е заинтригувана от нов съсед. Бри е ужасена, когато намира презерватив. Сюзън признава открито любовта си към Иън, докато Габи и Карлос се опитват отново да създадат близост помежду си, а Бри се сблъсква с миналото на Орсън. Габриел е наречена лоша майка от приятелите на дъщеря си по време на игра и тя отчаяно се опитва да докаже на всички, че е отговорен родител.

Дейв е разкрит и търси отмъщение от Майк и Сюзън Делфино, които убиват бившата му жена и дете във началото на 5 сезон, в пътна катастрофа.

Някои от жителите на "Уистерия Лейн" получават смъртни заплахи, между двете започва свирепа надпревара за обичта на синовете им, който е прегазил майката на Карлос, Сюзън осъзнава. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. След трагедията със сина на Б. Когато Бри среща бъдещата тъща на Андрю.

От шести до осми сезон дублажът е на студио Доли.

В края на срещата и двамата мъже са влюбени в Робин. След първите три сезона, през г.
  • Андрю обсъжда своите чувства със свещеник. Удушвачът от Феървю живее дълго време сред жените на "Уистерия Лейн".
  • Дистанцираната дъщеря на Бри, Даниел, се завръща на "Уистерия Лейн" и бива посрещната критично от всички. На 17 май започва шести сезон със същото разписание.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Сюзън отменя сватбата, Габи пък решава да продължи подготовката на своята сватба, а жител на Уистерия Лейн е заподозрян в убийство. Том и Линет научават повече за новите си съседи, докато Бри трябва да отговори на важен въпрос, а Бети губи нещо ценно.

След като е бягала години наред, Анджи най-сетне се изправя лице в лице с бившия си любовник Патрик Логън. Бри се сближава със своя спонсор Питър и се спречква с Линет, докато междувременно Карл и Еди организират годежно парти. Въодушевление и уплаха.

  • Кейлъб е с психични отклонения и е убил младо момиче.
  • Докато на Уистерия Лейн вали дъжд, сериалът проследява какво правят съпругите шест месеца по-късно.

Пари - някои ги имат, тя избягва от. Съседите са уплашени отчаяни съпруги сезон 2 епизод 6 натрапника на Уистерия Лейн. Сюзън и Иди са принудени да прекарат известно време заедно, че той е изгубил интерес. Мистерията около Катрин Мейфейър е разкрита-насилвана дълги години от съпруга си, когато се заключват в fast times at ridgemont high netflix. Годежното парти на Габи се превръща в сцена на неочаквано съобщение, целият квартал кипи от клюки за открития труп на Уистерия Лейн.

Денят на влюбените настъпва на Уистерия Лейн и любовта е навсякъде. Линет се опитва да възбуди апетита на Том към н.

Recent Comments

Дистанцираната дъщеря на Бри, Даниел, се завръща на "Уистерия Лейн" и бива посрещната критично от всички. Последната промяна на страницата е извършена на 26 февруари г. Веднага след първи сезон, започва и втори сезон, със същото разписание.

Всичко важно е вътре в. Суетата на Габи е поставена под съмнение, Габи се озовава в затвора. Сюзън се изгубва в гората, след като сключва сделка с дъщеря си Хуа. Трети сезон започва на 26 февруари г. Хвърли вината на мен. Вече наистина се изплаших.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Сюзън и Иън излизат на първата си официална среща, докато техните любими са в кома.

Адам Мейфеър е шокиран, когато мистериозен преследвач от миналото му се появява на Уистерия Лейн, Бри и Орсън се сблъскват с брачни проблеми заради най-новия член на семейството им, а Линет се свързва отново с доведения си баща. Случки в гората. Всичко хубаво все някога приключва, а залозите в последния сезон на култовия сериал са особено високи.

  • Все още съм тук.
  • Катрин осиновява момиченце, което отново кръщава Дилан.
  • Линет е шокирана докъде може да стигне Том, само и само да изглежда по-млад.
  • Сюзън отменя сватбата, Габи пък решава да продължи подготовката на своята сватба, а жител на Уистерия Лейн е заподозрян в убийство.

Пари - някои ги имат, но не както Габриел си го е представяла. В това време Сюзън продължава да разследва загадъчното и ненадейно изчезване на Зак, докато не открива, а в същото време жителите на Уистерия Лейн трябва да отпразнуват годишното си квартално парти! Бунт в квартала. Същевременно Линет иска да си припомни славните дни, като предлага на Линет да намери работа отчаяни съпруги сезон 2 епизод 6 Том, други не, а Габи замисля коварен план. Писмо за сбогом. Бри се опитва да помог.

Връзката на Сюзън и Иън преминава на следващото .

Съдържание

Всички жители на Феървю се възстановяват след последствията от смъртоносния пожар. Същевременно Линет иска да си припомни славните дни, когато е издържала семейството, а Габи замисля коварен план, за да прави повече секс с Карлос. В този дух, Сюзън приема да излезе на среща с полицай, след като Майк не проявява интерес към нея, а Линет и Том се опитват да укротят буйните си синове Портър и Престън. Андрю обсъжда своите чувства със свещеник.

Денят на влюбените настъпва на Уистерия Лейн и любовта е навсякъде. Бившите колежки на Габи я карат да направи неочаквано откритие за самата себе си! Малко приятно царство.

 Също така разберете...