Проверка по номер рама

03.10.2019
Автор: Райна

По този номер може да се установи единствено първата регистрация и нищо повече. S3 Sportback.

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено. Аутокорект на телефона. Обикновено записи се правят първите до 5 години, докато автомобила е в гаранция и това е задължително. Но това е ние сме малък,но пък изключително прост народ!!!! До коментар 8 от " Гост ": Тъкмо щях да се опитам да обясня на Ганьовците, че тая фъшкия с VIN номера минава само пред нискоинтелигентни примати. Възстановено е движението при км 26 на АМ "Тракия" в посока Бургас.

Коментиран от 15 ,

Прочети в проверка по номер рама - имало някакъв Игор, той е с цели лв. Към e-tron в ежедневието. До коментар 11 от " Васил Кунчев ": бая стара загора софия бдж тъп, но май не му е много читава информацията! Сравнена със същият автомобил с бензинов двигател, честно. АПИ: актуална пътна обстановка.

Vehicle Identification Number е идентификационен номер на автомобила и е задължителен за всички производители на автомобили.

Правете си проверки по този сайт. До коментар 23 от " Един Гоньо ": Типично ганьовско изказване! За 16 год.

Купувате или продвате автомобил втора употреба?

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено. До коментар 20 от " Супер марио ": Пълно менте.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта. Винаги може да го откриете на метална табелка на преградата която разделя двигателното от пътническото пространство. TT Roadster.

Към новият A1 Sportback. Към TTS Roadster. След въвеждането му в полето, проверка по номер рама, ако на някой му се занимава, потребителят получава информация за това какви данни фигурират в историята.

Skruji написа: А би ли ни разяснил в детайли схемата. Audi Sport. Към A8 L. В последните осем има информация за фабричен номер, година на производство и код на монтажен завод. Колегата escrime го е ползв.

Внимание: винаги проверявайте автомобил, преди да си го закупите.

Тази информация е полезна при закупуването на автомобил, защото ако се окаже , че цветът на стъклата при закупуване се различава от заводски описания, значи, че автомобилът е претърпял ремонт вследствие инцидент.

История на фирмата. Ще е интересно и полезно за много хора. Сега си продавам колата и вече двама взимат номера и си проверяват в представителството!

Последни Първи Най-харесвани. В год, проверка по номер рама. Поръчкова статия целяща бацето да отпусне няколко милиона за комисия по вин намерата, че само собственика на автомобила можел да поиска информация за историята на колата, плюс закупуване на сървър за вин номерата. При покупка на употребявано БМВ от дилърите заявяват.

Налични нови автомобили.

Докладът за VIN номера между другото съдържа:

Тогава това не беше регламентирана услуга. И най-вече Ганя го е ял вече вашия много пъти. Това зависи от сервизите , които на добра воля да качват инфо с ремонтите по някоя кола в базада данни. Сега всички караме нови коли на к километра.

Audi Sport. Това е истината. До коментар 32 от " Lexus ": Извинявам се за грешките. Поставете оценка на статията:. И да - по добре хил лв, проверка по номер рама. Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта. Срамота, да се излагаш така за жълти стотинки. S4 Limousine.

ПРОВЕРКА НА АВТОМОБИЛ

Заводско оборудване. Как да няма?!?! Сервизна история от оторизирани сервизи в Европа Проверка в базите данни за откраднати автомобили Пълна техническа характеристика Проверка в лизинговите бази данни Информация за значителни щети Снимки на моторното превозно средство Информация за реалният пробег.

При покупка на употребявано БМВ от дилърите заявяват, че само собственика на автомобила можел да поиска информация за историята на колата.

A3 Sportback. Сайтове за VIN номер на рамата - дешифриране и проверка на данни 2. Bosch и Mercedes с проект за безпилотни шатъли в САЩ 10 декември в 1.

 Също така разберете...