Боя за кола тъмно син металик

26.05.2019
Автор: Чернобил

Може да се използва върху всички метални елементи на автомобила. Идеален за частични ремонти. Искате да задоволите цветните си страсти?

Повърхностите трябва да бъдат чисти и обезмаслени и да се оставят да изсъхнат за 24 часа преди нанасяне на спрея. Подходяща за стъкло, лампи, стопове, мигачи и фарове на автомобили, пластмаси, дърво, керамика, емайл метал и др. Бърз преглед.

Идеален за частични ремонти. Отлична адхезия и устойчивост на атмосферни влияния. Запознайте се с политиката ни за лични данни и употреба на бисквитки!

Отлична адхезия и устойчивост на атмосферни влияния. Освежава старото лаково покритие и защитава повърността. Цвят: син, Винги нанасяйте бял грунд преди боядисванто с флуоресцентната спрей боя.

Добави ревю?

Spray Max Unifill - Спрей запълващ грунд Спреят може да се използва като: грунд, запълващ грунд и изолатор между слоевете. Силиконовата смазка е подходяща за използване с всички материали, включително пластмаса и дърво. Спрей за винил и кожа сиво мл. P1 - бял P2 - сив Р4 - тъмно сив 11,00 лв.

Нови продукти. Цвят: безцветен гланц и сатен Флакон: мл.

  • Технически спрейове. ID Снимка Име Цена -.
  • Цвят: Бял, Сив, Черен.

Идеален за частични ремонти! Специално подсилена с литий, за автомобили, но и каче. Цвят: Черен Флакон: мл. Ние сме се постарали да ви предложим не само разнообразие от продук. Пластофикс Spectral Plast мл.

Категории с падащо меню

Цвят: Бял, Сив, Черен 6,70 лв. Трябва да влезете с вашата регистрация за да публикувате ревю. Цветовете са устойчиви и не пожълтяват. Racing Universal Primer Filler - Спрей универсален грунд Продуктът създава гладка основа с добра адхезия за следващият слой боя.

Доставка за гр. Разширено търсене Пример. Цвят: Бял, Черен 6,70 лв. Премахнете старото покритие със шпакла или телена четка. Клиентска цена:. Цвят: сив и жълт Флакон: мл?

Информация

Бърз преглед. Това им позволява да ви съветвате непрестанно, ако се нуждаете от насоки или консултация. Универсален грунд за метал, керамика, камък, стъкло, хартия, глина и някои пластмаси.

Това им позволява да ви съветвате непрестанно, ако се нуждаете от насоки или консултация. Наличните цветове в описанието, боя за кола тъмно син металик. Идеален за частични ремонти.

Cosmos Lac Fluorescent Paint - Флуоресцентен спрей боя Спрей боя на акрилна основа с флуоресцентен ефект. Цвят: сив и жълт Флакон: мл. Специално подсилена с литий, яхти и др, благодарение на материа? Точно днес имате възможността да преобразите стария автомобил в н. Флакон: мл. Повърхностите боядисани с флуоресцентната боя на Cosmos Lac са видими от значителноразстояние при намалена видимост особено през нощта при осветяване.

Още Бои и лакове

Важно е да знаете, че персоналът ни е преминал специално обучение, благодарение на което е успял да придобие нужните компетенции, по отношение на авто боите, гланцовете и всички останали материали, създадени и предназначени за превозните средства, които са неизменна част от живота ви. Бързосъхнеща акрилна боя с дълготраен блясък.

Цена за вас:. Подходяща за употреба върху метал, пластмаса и дърво.

Tuning Line Транспарантната боя-спрей придава прозрачност на обработваните повърхности. Отлични запълващи свойства, драскотини и вдлъбнатини по повърхността, запълващ грунд и изолатор между слоевете? Спрей запълващ грунд Spray Max Unifill Spray Max Unifill - Спрей запълващ грунд Спреят може да се използва като: грунд!

Производител: SEL -Турция 4,90 лв.

 Също така разберете...