Рецепта за течен шоколад с сухо мляко

07.06.2019
Автор: Лайла

Voobste toi si ostana semeina recepta, ot pokolenie na pokolenie predavana. Благодаря за рецептата, отивам да правя течен шокололад, ще опитам с подсладено кондензирано мляко и натурален качествен шоколад, за да стане без този брашнян вкус, но със сигурност няма да е като на мама. Когато го опитах се почувствах като критика в любимото филмче Рататуи, който опитваше рататуито на Реми.

Не не сухото мляко не отпада в никакъв случай, иначе няма как да го сгъсиш. Цитирай Полезно. Защо се получава така? Започнете да пишете Наскоро с нашите страхотни съседи си направихме вече традиционното палачинкено-неделно парти и едното семейство донесе домашен течен шоколад.

Поли Здравейте Стефи и Момчи и добре дошли в моята кухня : Много се радвам, че рецептата ви харесва. Става божествено. Мммммм, просто фантазия е този домашен течен шоколад. Получава се гъста каша.

Тези по зърнестите, като пясък - не става Скоро не съм взимала аз. Най-обикновено сухо прахообразно мляко.

Post navigation

Тези, които не са го опитвали не знаят какво са изпуснали като малки. Зaпочнaх дa го прaвя Много се радвам, че домашният течен шоколад ви е харесал! Приготвянето на домашен течен шоколад е много бързо и лесно като детска игра и точно толкова забавно, затова спокойно може да включите и децата в процеса на готвене! Така че сухото мляко има голямо значение. Дали видяхте марката на сухото мляко, защото това се оказа ключово за да се получи същия вкус, като едно време.

Може да се консумира след като се охлади поне часа.

На 1 пакет сухо мляко слагахме с? Следващия път смятам да прибавя и ванилии обожавам ванилия. Elika - Регистриран. Трябваше непременно да го приготвя за децата, за да познават и те вкуса му! Опитайте и споделете резултата.

Бъдете здрава и благодаря за хубавите рецепти.

Leave a Reply

И веднага в съзнанието ми изплува малко дете с омазани ръчички и бузки. Искам да ви попитам дали ше се получи ако кравехо масло се замени с какаово или колосово масло или смес от двете? Когато го опитах се почувствах като критика в любимото филмче Рататуи, който опитваше рататуито на Реми.

Благодаря за сладката емоция. Тогава ни донасяха от Сърбия такъв, от съборите. За това моля ви кажете ми сега точно каква марка сухо мляко използвате. Цитат на: Мама терорист в ср, Бъдете здрава и благодаря за хубавите рецепти.

Начин на приготвяне

Мммммм, просто фантазия е този домашен течен шоколад! Следващия път смятам да прибавя и ванилии обожавам ванилия. Подаване на сигнал до модератор:. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. Ани,уцели ни право в сърцето с тази рецепта!

Но знайте, бързам да докладвам? Аз редонно си правя домашен шоколад прибавям и прясно мляко захарта заменям със стевия фруктоза или кафява захар страхотен е.

Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати.

Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. Става абсолютно гладко и кремообразно. Виол.

Последователи

Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Общи условия. Сложих само гр. Получава се гъста каша.

Гергана Лазарова Точно като едно време!!. Лесна рецепта за шоколадово брауни с бял боб?

 Също така разберете...