Тест математика 2 клас умножение и деление до 6

30.09.2019
Автор: Жека

Правоъгълници, на които едната страна е в пъти в повече от другата. Нови задачи за 2 клас. Задачи от лице на трапец за 5 , 6 и 7 клас.

Математика за 2. Не, не искам Да, искам Затвори. Потвърждаваш ли, че искаш да докладваш този коментар? Текстови задачи Задачи от скорост и движение за ученици от 5 , 6 и 7 клас Задачи от работа за ученици от 6 и 7 клас Процент. Не можеш да гласуваш за свой коментар! Писане ,четене и сравняване Преговор Събиране и изваждане на числата до Реши задачата: Осем по пет.

Текстови задачи Тест по математика за 3 клас. Полезна връзка. Логически задачи с доказателства. Задачи за 6 клас Многочлен. Ще допълвате данни за задачи, а след това ще откривате верните им отговори.

Можеш , да ползваш посочените връзки в съдържанието !

Признаци за еднаквост в триъгълник. Шест момчета си разделили поравно 48 списания. Таблично умножение и деление със 7. Задачи от пресмятане на числена стойност на изрази със степени. Умножение със 7. Степени и периодичност на остатъците.

  • Математика за 2.
  • Събиране,изваждане ,умножение и деление на подобни едночлени. Част от число.

Задачи за подготовка за външно оценяване. Шест момчета си разделили поравно 48 списания. Коментари 7. Текстови задачи" ще решавате текстови задачи с умножение и деление с числата 4, 5 и 6. Колко списания получило всяко от тях. За състезания Задачи с доказване на неравенства.

Можеш , да останеш на тази страница !

Алгебра Уроци Подкрепа за сайта Делимост на сбор. Подготовка за външно оценяване по математика. Събиране,изваждане ,умножение и деление на подобни едночлени.

Задачи за състезания нови задачи за 4-ти - 5- ти клас. Попълни липсващите числа 2 5 8 11 14 17. Еднакви триъгълници. Тест за проверка на изходно ниво Тест :Действия с рационални числа за 6 клас. Рая засадила 5 лехи с червени рози и 5 пъти повече с бели рози.

Задачи тип Pisa - четене с разбиране за подготовка за външно оценяване по математика за 7 клас Уравнения от първа степен с едно неизвестно. Обобщителен урок за 2 клас. Приложение при задачи от делимост,дължини и лица.

Входно ниво по математика за 2. Полезна връзка. Задачи за 2 клас Умножение и деление с 3. Умножение с 4. Обиколка на успоредник. Ще допълвате данни за задачи, а след това ще откривате верните им отговори. Рая засадила 5 лехи с червени рози и 5 пъти повече с бели рози. Митко е на 6 годинки. Задачи от пресмятане на числена стойност на изрази със степени.

Задачи от числена стойност на изрази за 5 клас. Колко лехи с бели рози засадила Рая? Задачи за 3 клас Събиране и изваждане на числата до Задачи за 2 клас Четене ,писане и сравняване на числата до

Задачи за 5 клас? Лице на многоъгълник. Тестови задачи за 5.

 Също така разберете...