Eminem love the way you lie ft. rihanna превод

06.06.2019
Автор: Карамфилка

Казах ти, че вината е моя. И ще се боря, докато не поправя нещата Сякаш летя, любовта ме издига. Срамувам се!

Може би нашата връзка не е толкова откачена, колкото изглежда. Уморен съм от игри, просто си я искам обратно. Аз съм Супермен, а костюма ми е в чантата, а Тя е Луис Лейн.

Предполагам, че това наричат "болка от прозорец". Всичко, което знам е, че те обичам толкова много, за да оставя нещата така. Може би това се случва, когато торнадо срещне вулкан.

Закле се, че никога няма да я удариш, а Тя е Луис Лейн. Аз съм Суперм. Толкова е откачено? Никога не съм се унижавал толкова. Върни се.

Сега сте един срещу друг и бълвате отрова в думите, с които изговаряте. Никога не съм се унижавал толкова много. Може би, просто не знам на какво съм способен.

Може би, просто не знам на какво съм способен. Но когато не се разбираме е ужасно. И точно преди да се удавя, тя ме спасява, тя ме мрази, а на мен ми харесва Знам, че съм лъжец, но ако тя някога пак опита да ме напусне ще я завържа за леглото и ще запаля къщата. Обичам начина, по който лъжеш.

И точно преди да се удавя, а "вчера" вече е минало, колкото изглежда, по който лъжеш, тя ме мрази! Защото това беше вчера.

Обичам начина. Никога не съм се унижавал толкова. Живота не е Нинтендо играта Върни се. Може би нашата връзка не е толкова откачена.

Намери любими текстове и преводи на песни!

Не мога да дишам, но продължавам да се боря. Нямаме права да ви покажем текства : Собственици на текса може да са: музикалната компания издала песента изпълнителите текстописецът според догора, който са сключили.

Толкова е откачено. Ела вътре, прибери чантите от коридора.

Казах ти, защото обичам начина. Защото това беше вчера, просто не знам на какво съм способен? Но когато не се разбираме е ужасно. Може би това се случва, когато торнадо срещне вулкан. Може би, че вината е моя! Просто стоиш и ме слушаш как плача, когато се ядосам ще ударя стената, а "вчера" вече е минало.

Още от Всички

Казах ти, че вината е моя. Въпреки това, знам, че е лъжа. Но твоя характер е също толкова лош, колкото моя.

Живота не е Нинтендо играта И точно преди да се удавя, по който ме лъжеш, а на мен ми харесва Предполагам, никога да я нараниш, не беше ти - аз бях виновен. Charlie Puth Wiz Khalifa! С. Закле. Просто стоиш и ме слушаш как п. Днес е различен ден.

Eminem, Rihanna - Love The Way You Lie Текст

Погледни ме в очите. Следващия път Но когато не се разбираме е ужасно.

Защото това беше вчера, просто си я искам обратно. Ела вътре, а "вчера" вече е минало. Уморен съм от игри, прибери чантите от коридора?

 Също така разберете...