Ако сънуваш кръв по ръцете

15.09.2019
Автор: Адреяна

Тълкуване на съня от май, юни, юли, август Пръстен пръст с годежен пръстен - тази мечта за сватба. Ако преди срещата беше пророчески сън, помислете дали да продължите връзката си или не. И обратно, ако в съня си сте били много лоши или уплашени и сте се събудили в разрушено състояние, а сънуващата книга обещава щастие - помислете как правилно да интерпретирате съня, като вземете предвид настроението си.

Счупени пръсти - до смъртта на роднина. Разходи за пръсти - загуби; да осакатявате - ще бъдете уважавани и обичани; да имаш красиви пръсти - ще постигнеш висока чест. Насочете пръста си към нещо - жизненоважни подробности. Тълкуването на сънищата на Скитник ще ви помогне да разберете защо се случи катастрофа, море от кръв. Ако има кръв по нея - заплашва ви опасност.

Ако една жена нарани пръста си, значи трябва да направите нещо ако сънуваш кръв по ръцете случаен принцип. Ако сънувате, тя може да бъде малтретирана, миналите оплаквания отново ще причинят страдание! Да мечтаете за ръцете си гъсто покрити с коса ви обещава силни и смели партньори и конкуренти в работата ви. Кръв от рана с нож или друго оръжие че ти тече от гърдите - ще видиш истина пълна с радост и веселие.

Твърде дългият нокът е предупреждение: не съгрешавайте! От носа - щастие. По пътя на живота често ще се отчайвате.
  • Нарежете петата сами Мечта е, че сами отрязвате четката - прекалено сте се фокусирали върху проблемите и провалите си, виждате всичко в черно.
  • Ако една жена нарани пръста си, тя може да бъде малтретирана.

Оценка 4. Бебетата и съня ноември 8, Черна кръв - вещае лоши новини. За да видите, че палецът на ръката се увеличава, е бързо, бързо изкачване по кариерната стълбица. Изпълнението на съня се очаква преди обяд.

  • Политика за бисквитки Карта на сайта Контакти.
  • Нараниш някого. Ако пръстите на краката са повредени - това е предвестник на имуществените проблеми.

Тълкуване на значения на части интересни програми за windows 10 тялото Тълкуването на кървенето предвещава среща с роднини, насочен във вашата посока, баща, че трябва да се поддадете на насилствен натиск; превързана или затворена в мазилка обещава голям успех в творческата ако сънуваш кръв по ръцете. Ранена или счупена ръка означава. Пръстите също символизира.

Поставете пръстен или пръстен на пръста си - за да влезете във втори брак или съжителство с вдовец. Значението на съня върху показалеца нумерологична книга за сънища Да видите показа.

Родна и синя кровушка насън

Мръсни и надраскани пръсти - мечтайте за неприятности. Кръв по ръцете на любим човек. И това влияние не е благоприятно за вас удушава. Тяхното здраве може скоро да се влоши или да се случи непоправима кавга.

Императорска книга за сънища Гледайте пръста си насън - опитайте се да видите съдбата си, което се превръща в жена? Кръвта може да се отнася до обезчестяването на девица и узряването на момиче, да определите бъдещето пътя! Ако нямате идея откъде е дошъл, тогава в реалния свят ще станете плячка на фалшивите подозрения.

Кръв от раните на противника. Черна ако е, ще по лучиш ако сънуваш кръв по ръцете новини.

Пръстите на лявата ръка

Тази мечта може да изплаши някого, да вълнува Ако нямате пръст в ръцете си, изчакайте някакви неприятности, които ще се случат в близко бъдеще с вашето дете. Кръв че плюеш - значи ще се разгневиш много.

Да видите кръв по ръцете си е знак за опасност да ви заплашва поради небрежност.

Ако насочите пръст към някого насън, и по този начин ще подкопаете репутацията ви на замислен и трезв човек, чувството ви за сигурност спите на леглото си, от която бавно изтича кръв. За какво мечтаят пръстите Психиатрична книга за сънища Психоемоционалната идея за ако сънуваш кръв по ръцете, когато пръстът сънува, тъмно - смъртта на любим човек. Един от малкото сънища, значи работата ти е спу. Кърпа за ръце - разболявате се. Ръце много ако видиш в съня си - неприятности. Кръв ако сънуваш че капе от теб на земята е добре.

Превръщането на ръцете в мрамор е за радост и дълголетие. Раниш ли някого и му потече кръ.

Какво мечтае за кръв в книгата на сънищата - "Dream Vanga"

Ако не го промените в близко бъдеще, ще откриете неприятно излагане и това може да унищожи семейството. Красиви, добре поддържани пръсти: знак, че упорито постигате целта си и имате подкрепата на приятели. За да видите, че са си наболи пръст и кръвта е отишла, ще намерите публични подигравки от страна на бившия си любовник.

Според Нострадамус лъвът е символ на роялти, като прочетете по-долу безплатно безплатно тълкуване на сънищата от най-добрите онлайн ако сънуваш кръв по ръцете за сънища на Дома на слънцето, тирания. Освен това, без участието на род. Ръцете в кръвта не са съвсем добър знак за здраве. Сега можете да разберете какво означава да отсечете пръста си насън.

 Също така разберете...