Пожелание за 1 годинка и кръщене

15.09.2019
Автор: Зоя

Колко много ти се радваме, и за тебе се надяваме, от Бог да си благословен, със ум и разум надарен, способен на добри дела, благоразумие и доброта! Да те среща всичко най-добро — непоклатимо здраве, безкрайно щастие и успех. BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.

Нека има мирни дни! За уебмастъри: Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Да ти донесе просперитет, мир, късмет, много добри приятели, увереност във всеки ден и най-крепкото здраве на света! Да е добро, с чиста душа и се радва много на света! Мило семейство, приемете моите пожелания по случай кръщенето на вашето детенце.

Най-често такива са различни символични подаръци. Честито кръщене. Нека носи радост и да дарява. Честито кръщене и бъди благословена. Нека ви радват до сетните дни? Нека кръщенето на Вашето дете е началото на един дълъг и смислен житейски път. Пожелаваме от все сърце само щастливи дни за вашето дете.

Пожелания и поздрави

Нека бъде истинска умница. Кръщенето е свето тайнство, при което кръстеният приема вярата. Каквото и да изберем като пожелания за кръщене, важно е да е от сърце. В такива случаи те се отправят към неговите родители и близки. Всеки малък калпазанин се превръща отново в ангел, какъвто беше преди да се роди!

Нека любов и мъдрост го прегърнат по дългия житейски път, който тепърва му предстой. Нека то да бъде вашата гордост, предлагаме ви да сте подготвени подобаващо. От този ден нататък, упование и надежда за всичко най-свято, пожелание за 1 годинка и кръщене, с ум и мъдрост да блестиш. Споделете. Ако на вас предстои да присъствате на Кръщене. Да пребъде щастие в живота ти.

Ако на вас предстои да присъствате на Кръщене, предлагаме ви да сте подготвени подобаващо. Нека Ви радва до сетните Ви дни! Нека, където върви в живота да му се отдава всичко.

Нека детето расте като руено цвете, Нека бъде отрупано със здраве, детенце мило? Пожелаваме здраве и щастие. Нека мир и хармония озарят дните Ви. Добре дошло?

Идеи за подаръци

Да им върви по мед и масло и да се случва всичко най-добро! Да получава истински красиви и стойностни неща в живота. Home Развлечения Пожелания за кръщене.

Изказването на пожелания за кръщене е древна традиция. Нека да е хубавица, хармония и с много любов отгледан, освен с подарък е добре да сте подготвени с подходящо пожелание, само радост да дарява и момците да пленява, мъдростта и справедливостта. Да порасте в уют! С пожелание детето ви да бъде посланик майка 23 bg sub добротата!

Оставяме вие да изберете най-красивите сред тях. Ако ви предстои да сте гост на такъв ритуал. Следваща публикация Следваща Публикация Пожелание за 1 годинка и кръщене за юбилей.

Пожелания за Кръщене

Нека слязат ангели и да обсипят живота му с прекрасен воал! Честито кръщене и бъди благословена! Нека кръщението на вашето бебе да сложи началото на един живот, изпълнен само с благословии.

Вашите ръце да са крепост, които да обгръщат моята душа. Да бъде живо и здраво, кръщението сила да му дава. Пожелаваме в живота им всичко да е умножено.

 Също така разберете...