Изходно ниво по английски език 4 клас

10.09.2019
Автор: Тоне

Славяните и древните българи — работни таблици за попълване. Поклон пред труда им!

Възползвайте се от този чудесен сайт за безплатно онлайн обучение! Определителен член. Тест — изходно ниво — 10 въпроса с варианти за отговор.

Уча се да чета карта — Презентация в 18 слайда съставена от Перпериевапо учебника на Просвета. Тук учениците се сблъскват с различни граматически особености, правила за съставяне на изречения, обогатяване на речниковия запас.

След урока знанията се упражняват с разнообразни игри. Present continuous. Четвърти раздел Глаголът СЪМ. Думи с неправилно множествено число.

How many.

E-mail или потребителско име

Слушай и гледай са кратки видео анимации, съпроводени с песен на английски език. The Clock. Предлозите in, on, near, under, behind. Десети раздел. Избери своя учебник по английски език начално ниво за 4. Предлози за движение. Разработен от Ваня Панайотова.

  • Има бързи препратки към страниците за тинейджъри и възрастни.
  • Естествено има и раздел с игри за различни възрасти.

Числа над Предвиден е и един общ тест, включващ произволно избрани въпроси върху цялата предоставена информация в сайта? Презентации: Свалянето на презентации от slideshare. Уча се да чета карта - Презентация в 18 слайда съставена от Перпериевапо учебника на Просвета.

Направи е място където се създават различни забавни неща следвайки инструкции на английски? How much. Въпроси и отговори.

Търси в Teacher.bg

Категории 1-ви клас Английски език Български език и литература Домашен бит и техника Изобразително изкуство Математика Музика Роден край Час на класа 2-ри клас Английски език Български език и литература Домашен бит и техника Изобразително изкуство Математика Музика Околен свят Час на класа 3-ти клас Английски език Български език и литература Домашен бит и техника Изобразително изкуство Математика Човек и общество Човек и природа 4-клас Английски език Български език и литература Домашен бит и техника Изобразително изкуство Математика Човек и общество Човек и природа Без категория За по-големи За родители Игри и забавления Логопед Предучилищна.

Comments are closed - Categories: За родители. София — столица на нашата родина — Видео импресия със забележителностите на София. Годишен тест по ЧО — 8 въпроса с варианти за отговор, за свързване или със свободен отговор за попълване.

A lot of, не искам, като към всяка тема има тест за проверка на знанията. Сайтът е под формата на курс за дистанционно обучение, a little. Съставени от Анна Господинова. Съществително име - 2 клас Не.

Търся изходни нива за 4 клас

Едносрични и двусрични прилагателни. Числата Граматическа секция с викторини, тестове, игри и видео материали за изясняване и заучаване на граматическите правила. За момента тестовете са разделени в две основни категории: предучилищна възраст и начална училищна възраст. Самопроверовачен интерактивен тест — Интерактивен тест по учебника на Просвета със 17 слайда.

  • Трети раздел Местоимения.
  • Future with going to.
  • Избира се от знамената в горния, десен ъгъл на страницата.
  • Object pronouns.

След като децата се запознаят с базовите раздели, могат да преминат към по-разширен списък с уроци за напреднали? Двубоят между България и Византия - Презентация в 15 слайда по учебника на Булвест Would like? Естествено има и раздел с игри за различни възрасти?

Designed by Charlie Asemota. Притежателни местоимения. Наличен е тест за спелуване. Бройни и редни числа, изходно ниво по английски език 4 клас. Четиринайсети раздел.

Дванайсети раздел. The Clock. Народни будители. Четиринайсети раздел.

Игри - забавни и полезни от различен тип, заслужава си да ги разгледате. Лични местоимения. Първите два са много подходящи за възрастни, но защо не и за по-малки за запознаване с картата на България и света във вид на игра.

 Също така разберете...