How to lock a folder windows

04.06.2019
Автор: Санка

Разполага с доста различни възможности за форматиране на имената на файловете и директориите в текста.

Но, не по-малко тема, мисля, че този метод ще бъде от интерес за някои начинаещи потребители.

Софтуерът защитава информацията от случайно изтриване и вирусна инфекция. След като стартирате този файл, папката "Лична" ще бъде създадена автоматично, където трябва да запишете всичките си скрити файлове. Folder 2MyPC 1. Folder Lock е в състояние да блокира достъпа до данните на флаш устройство, карта памет, CD, DVD и други преносими устройства.

За съжаление, сред безплатните инструменти за това има малко, което може да се препоръча, но все пак успях да намеря два и половина решения, които все още могат да бъдат препоръчани. Инсталиране Изтеглете това приложение, докато сте влезли в своя акаунт в Microsoft, и го инсталирайте на до десет устройства с Windows

Empty Temp Folder s 2? Magic Folder s 2. Protected Folder. Въпреки това, програмата ще започне да се инсталира на вашият компютър, тя работи, големината на сейфа. Lock Folder XP. След натискането на бутона.

Показва и редактира всички файлови разширения, регистрирани на РС-то. Внимание: въпреки препоръките ми, не забравяйте да проверите изтеглянето на свободен софтуер за услуги като Virustotal. Camera Card Recovery Software.
  • Downloadastro За нас Астро бюлетин Свържете се с нас.
  • Все още никой не е дал оценка или рецензия за този продукт. Изхвърлете излишните файлове!

Anvide Seal Folder по-рано, доколкото разбрах, Anvide Lock Folder е единствената адекватна безплатна програма на руски език за задаване на парола в папка в Windows, която не се опитва тайно но открито предлага елементи на Yandex, бъдете внимателни за инсталиране на нежелани Софтуер на вашия компютър.

Това става от полето Set a New Password Задаване на нова парола. Опаковки и консумативи Екстрапак ООД предлага повече от вида опаковки и консумативи shop. С тази програма ще създадете нова папка само с натискането на горещ клавиш.

Има възможност за криптиране на съдържанието на твърдите дискове и други носители на данни. Светлин Желев -

Софтуерът позволява да се скрие различни файлове, чрез която ще можете да приемате или да обновявате документи, за криптиране или задаване на парола за тях. Хората харесват също.

Omini Browser New Оценка: 5 от 5 звезди. PEGI 3. В противния случай - натиснете върху Cancel Отказ.

Folder Lock - Фолдър Лок - Заключва и криптира компютърните Ви файлове и папки

Изхвърлете излишните файлове! Свободната руска езикова програма Lim Block Folder се препоръчва почти навсякъде, където става въпрос за задаване на пароли за папки. Ако видите този прозорец може да бъдете сигурни, че Folder Lock се е инсталирала успешно на компютъра ви.

Ще видите следното:! След като стартирате този файл, папката "Лична" ще бъде създадена автоматично, проверете прозореца за изтегляне на браузъра. В допълн! Изтеглянето започна.

Ревю на Honor Band 5 .

Програми за задаване на парола за папка в Windows 10, Windows 7 и 8

Ако искате да се запомнят всички настройки, които сте извършили, натиснете върху бутона Done Запази. Downloadastro За нас Астро бюлетин Свържете се с нас.

Издадено от Amaze Studio. В противния случай — натиснете върху Cancel Отказ. Програмата поддържа няколко опции за защита на папки - скриване, заключване с парола или комбинация от тях, също поддържа дистанционно управление на мрежова защита, скриване на следи от програмата, извикване на клавишни комбинации и интеграция или липса на такива, които също могат да бъдат от значение с Windows Explorer списъци със защитени файлове.

Нашият екип ще го прегледа и при нужда ще предприеме действие. Ето една примерна снимка:. Софтуерът с голям набор от инструменти за криптиране на данните. Освен това, ако криптирате фай, how to lock a folder windows.

Приблизителен размер 38,93 МБ. Lock Folder XP. С интерфейс на английски и руски език. Но за тези цели има платени програми.

Светлин Желев - Налично на HoloLens?

Налично на

В този прозорец трябва да въведете парола, с която по-късно ще може да отворите т. Видео плейър Оценка: 3,5 от 5 звезди. Помощ и поддръжка Всички свободни програми. Бележка : Ако искате да инсталирате програмата, трябва задължително да приемете лицензното споразумение.

Докладване на този продукт Докладване на това приложение на Microsoft Благодарим ви, че докладвахте за проблема си. С програмата свързвате папките с различни икони, ф. Шарени папки. Camera Card Recovery Software.

 Също така разберете...