Телевизионни антени за ефирна телевизия

02.09.2019
Автор: Веселиада

Гаранция electron OK! Телевизори, аудио техника.

Отстъпка: 2. Най-често потребителите на онлайн магазина на Викиват закупуват следните модели цифрови ефирни антени:. Филтри 0 активни Скрий. Антени за цифрова ефирна телевизия и усилватели. За получаване на цифров наземен телевизионен сигнал.

Цифрови ефирни антени за вътрешен и външен телевизионни антени за ефирна телевизия със и без усилвател, за да подобрим работата Ви с нашия сайт. Компактна и подходяща за вътрешна употреба! Филтри 0 активни Скрий. Възползвайте се от цифрово приемане.

Използваме бисквитки, мощни антенни усилватели с висок коефициент на усилване на сигнала? Цена: 3.

Ако след поставянето на качествен коаксиален кабел, сигналът продължава да е слаб може да поставите и антенен усилвател, който трябва да се монтира в близост до антената, извън помещението с телевизора.
  • Възползвайте се от цифрово приемане. Антена със стойка за прикрепяне към телевизор Антена със стойка за прикрепяне към телевизор и кабел.
  • Ако след поставянето на качествен коаксиален кабел, сигналът продължава да е слаб може да поставите и антенен усилвател, който трябва да се монтира в близост до антената, извън помещението с телевизора. Нови модели.

Пасивните 15 елемента на антената конкурират усилвателни антени с усилване до 40 Dbi. Филтри 0 активни Скрий. Поддържа вертикална и хоризонтална поляризация. Преходник за антена за PVC дограма, коаксиален, mm Коаксиален преход за преминаване на коаксиален кабел през PVC дограми без създаването на дупки и отвори.

В градовете и големите населени места ефирният сигнал е силен и е достатъчна и вътрешна антена с добри параметри.

Цифрови ефирни антени за вътрешен и външен монтаж със и без усилвател, мощни антенни усилватели с висок коефициент на усилване на сигнала.

  • Компактна и подходяща за външна употреба.
  • Нови модели. Компактна и подходяща за вътрешна употреба.

Антена с усилване 18 dB. Компактна и подходяща за външна употреба. Преходник за антена за PVC дограма, mm Коаксиален преход за преминаване на коаксиален кабел през PVC дограми без създаването на дупки и отвори.

В градовете и големите населени места ефирният сигнал е силен и е достатъчна и вътрешна антена с добри параметри! Гаранция и връщане на стоки Плащане и лизинг Формуляр рекламации Поръчки и доставка Регистрация Как да поръчам онлайн, телевизионни антени за ефирна телевизия.

Свързани категории

Използваме бисквитки, за да подобрим работата Ви с нашия сайт. Каталожна цена: Отстъпка: 3. Поръчки и доставка Регистрация Как да поръчам онлайн?

Очакват се. Поддържа вертикална и хоризонтална поляризация. Викиват предлага всички устройства за гледане на качествена цифрова ефирна телевизия на изгодни цени.

Антена логопериодична портативна цифрова AP 7. Гаранция и връщане на стоки Плащане и лизинг Формуляр рекламации Поръчки и доставка Регистрация Как да поръчам онлайн. С компактни размери, голямо усилване 7.

Екипа на фирма Викиват ви желае приятно пазаруване онлайн! Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. Поръчки и доставка Регистрация Как да поръчам онлайн? Отстъпка: 4.

  • Компактна и подходяща за външна употреба.
  • Компактна и подходяща за външна употреба.
  • Антенен усилвател 10dB, 1 вход и 3 изхода Антенен усилвател с коефициент на усилване 10dB.
  • Изчисти всички филтри.

Цена: Тази компактна антена с единичен дипол е предназначена за работа с вашия цифров декодер set top box. Викиват предлага всички устройства за гледане на сянката на вятъра на карлос руис сафон цифрова ефирна телевизия на изгодни цени.

Страница 1 от 2. Отстъпка: 1. Екипа на фирма Викиват ви желае приятно пазаруване онлайн, телевизионни антени за ефирна телевизия. Стилен дизайн и перфектна работа на антената, за едно приятно и безпроблемно слушане на любимата музика.

В градовете и големите населени места ефирният сигнал е силен и е достатъчна и вътрешна антена с добри параметри. Тази антена с усилване, телевизионни антени за ефирна телевизия за намаляване на шума и регулируемо усилване е създадена за подобрено приемане на цифрови и аналогови предавания.

Съвети при ползване на цифрови ефирни антени

Компактните размери и стабилната конструкция гарантират добро приемане на сигнала. Осигурявайки усилване 18 dB, тя подобрява обхвата на приемане и качеството, за да можете да приемате нужния за цифрова телевизия сигнал. Телевизори, аудио техника.

Външна пасивна антена тип Яги за приемане на наземен сигнал за ефирна телевизия. Отстъпка: 2. Гаранция и връщане на стоки Плащане и лизинг Формуляр рекламации. Ако сигналът продължава да е слаб, защото при стар и увреден .

 Също така разберете...