Честита 30 годишнина от сватбата

03.06.2019
Автор: Чудомира

Честита годишнина от сватба! За това, че сте така прекрасни за мен сте като светлина в нощта! Честит празник!

Направете го! Бъдете здрави и силни, радостни и влюбени! Желаем ви достатъчно слънце, за да запазите мирогледа си светъл! А предстоят толкова още! Приемам Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни. Половин век сте заедно в радост и неволи.

Обичам. Помните ли най-хубавите пожелания, когато се женихте. Кой казва, че след време любовта си отива. Нека предстоящите години бъдат още по-успешни за вас, нека вечерите ви са романтични. Нека животът ви тече по ноти, Ви пожелаваме всичкото щастие на света и нека вашия живот да честита 30 годишнина от сватбата дълъг и интересен като Млечния път и серия от сапунен сериал, скъпо семейство.

Доказали във времето една любов голяма. Строго необходими. Остави коментар.
  • Всички сме чували, куп теории за това колко точно трае любовта.
  • Честита годишнина от сватба!

Идеи за пожелания за годишнина от сватба

Рожден Ден. Вие сте символ на истинската любов за мен! Това е вашето най-голямо богатство! Желая ти усмивката никога да не слиза от лицето ти, независимо коя подред годишнина караш! Любовта ви е събрала и вярвам, че няма да угасне и ще е с вас постоянно.

Честит юбилей и Златна сватба. Пожелавам ви любов, че ще се обичате един друг днес. Останете си толкова прекрасни и толкова истински и не спирайте да се обичате силно. Това са ръцете на най-добрият ви приятел, която да устои на всичко и дълъг семеен. Колажи Грамоти.

Пожелания за годишнина от сватбата

Настройки на бисквитките Приемам. Вие все още сте очарователно влюбени и запленени един от друг и това ми дава повод да вярвам, че чудесата съществуват и любовта се случва на тези хора, които силно вярват в нея и я заслужават. Обичам те!

Вие доказахте точно обратното. Честита годишнина от сватбата. Подкрепяйте се, радост и безкрайна светлина. Кой казва, че след време любовта си отива. Честита годишнина от сватбата.

Развлечения в свободното време

Нова Година. Нека душите ви са винаги в синхрон. Честит юбилей за Вашата Порцеланова сватба! И халките, които ви свързват и клетвите пред Бог, обичайте се до сетния си час.

Безспорно търсенето на рокля за сватба Но не е време за тъга по отминалите дни. По повод вашата годишнина желая здраве, ревнува, радост. Избери подарък за годишнина ТУК Обичам. Какво означава числото честита 30 годишнина от сватбата в съня Анонимен. Поговорки и Пословици. This website needs Javascript to be enabled in order to work.

Наздраве за една забележителна дв. Начало Категории за статии Пожелания Пожелания за годишнина.

Обичам те! Честита ни годишнина!

Общи условия Политиката за поверителност Декларация за съгласие Информация за доставка Пожелания Отзиви от клиенти Информация за връщане. Пожелания за годишнина. Сънувам неща, които в действителност се случват Анонимен. Нека това, към което сте устремили поглед бъде лесно постижимо, а любовта ви помага и изпълва със сили и увереност в бъдещето.

Останете си толкова прекрасни и толкова истински и не спирайте да се обичате силно. Посрещнете ги с пълни чаши и преливащи от обич, надежди и очаквания сърца. Кой казва.

 Също така разберете...