График профилактика топла вода софия

03.06.2019
Автор: Христа

От 13 май до 16 май г. Повече подробности клиентите могат да получат на информационния телефон в Кол центъра на компанията — 0 11

Информацията за сроковете на спиране на топлата вода и засегнатите квартали е публикувана в сайта на дружеството www. Горещ телефон. Едуард И. Бюлетин Запишете се за нашия бюлетин, за да получавате винаги актуални новини за столицата. Всички текстове и изображения публикувани в Столица.

От там поднасят извинение на потърпевшите клиенти за неудобството от липсата на топла вода.

Започнали веднага ремонтни дейности. Части от столицата ще бъдат без топла вода през месец май. Така ще бъде спествно неудобството на гражданите? Спирането на топлодаването ще е 12 дни, която район "Лозенец" предлага на жителите на района. Дигитална агенция "Global Mention" управлява всички дейности свързани с рекламата и спазването на добрите журналистически принципи.

  • Сградите в кв.
  • Информацията за сроковете на спиране на топлата вода и засегнатите квартали е публикувана в сайта на дружеството — www. Така ще бъде спествно неудобството на гражданите.

Ето още от най-важните новости:

Също от днес пенсиите се увеличават с 12 лева, до лв. В Студентски град ще бъдат засегнати всички общежития от бл. Имейл: office [at] globalmention. Информация за всички срокове е публикувана и на сайта на дружеството.

От км.

Същевременно се извиняват за причиненото неудобство. От дружеството информират, че е направена нужната организация за отстраняване на проблема! Сградите в кв! От там поднасят извинение на потърпевшите клиенти за неудобството от липсата на топла вода.

Подаване на сигнал. След увеличението столичани ще плащат по около 3.

Най-четени статии

Топла вода няма също така и в бл. Изключение правят бл. Неудобството ще продължи до 24 часа на 18 юни, съобщават от "Топлофикация София".

В периода 13 — 20 май ще бъде спряна водата в ж.

Топлопроводите в София са изградени основно през години на миналия век. Следвайте Ни. Тема: топла вода comment 0. Също така ще бъде въведен в експлоатация и рехабилитирания магистрален топлопровод, аварирал през зимата. Тръбата е силно корозирала.

Search form

С цел временно извеждане от експлоатация на дефектиралия през зимата магистрален топлопровод, осъществяване на цялостен преглед на топлопреносната мрежа, както и за извършването на необходимите укрепвания на трасетата, подмяна на свързваща и секционираща арматура и спирателни кранове, в периода от 8 до 19 май г.

От км. В рамките на това спиране, с оглед повишаване сигурността на топлопреносната мрежа, ще бъдат извършени ремонти на тръбопроводи и подмяна на секционираща арматура на три обекта — под Централна гара, на ул. Според разчетите средната пенсия вече ще бъде лева.

  • Заради профилактика и необходими ремонтни дейности част от столицата ще бъде без топла вода през по-голяма част от месец юли, съобщават от "Топлофикация София" ЕАД.
  • Информацията за сроковете на спиране на топлата вода и засегнатите квартали е публикувана в сайта на дружеството www.
  • За същия период ще се наложи и затваряне на ул.
  • От дружеството се извиняват за неудобството.

Топла вода няма също така и в бл. Улицата, график профилактика топла вода софия, в периода от ч, която излиза на "Искърско шосе" и има няколко спирки на градския транспорт. Списъкът със засегнатите сгради вече е публикуван на сайта на "Топлофикация" и във фейсбук профила пипи дългото чорапче анализ дружеството! Поради ремонта на бул. Карето от блокове, които ще останат без топла вода в посочения период график профилактика топла вода софия публикуван на сайта на "Топлофикация София", е зад пощата на пазара.

Спирането на топлодаването ще е 12 дни! Информацията за сроковете на спиране на топлата вода и засегнатите квартали е публикувана в сайта на дружеството - www. Дигитална агенция "Global Mention" управлява всички дейности свързани с рекламата и спазването на добрите журналистически принципи.

Още от България

Остарелите тръби са най-честата причина за авариите в системата. Същевременно се извиняват за причиненото неудобство. Карето от блокове, които са без топла вода, е зад пощата на пазара. Ще бъдат ремонтирани и профилактирани тези участъци, в които са се случвали най-често аварии през изминалия период.

Информация за всички срокове е публикувана и на сайта на дружеството. Абонатите може да получат подробни данни и като се обадят на телефон 0 11 На същия номер можете да направите справказа текущия статус на вашата преписка.

 Също така разберете...