Калкулатор за изчисляване на трудов стаж по чл114

02.06.2019
Автор: Кира

Съгласен съм Повече информация. Допълнителни начисления към заплатата.

Трябва да се ограничат точно дните в осигуряване. Изчисляване на тр. За времето след 1 януари г. Този тип трудов договор се сключва на основание чл. НАП съветва счетоводните кантори да се откажат от касовите си апарати и да не приемат плащания в брой от bobo Днес в 4.

Аз същевременно на тези дати съм в отпуск в училището, където ми е основният трудов договор. Пример: Възложителят е вписал на ред 1 сумата лв. Благодаря за отговора и за търпението. Запомни ме. Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на КиK. Болнични повече от дни от lubopitka Днес в Статии Калкулатори Форум.

  • Брой дни между две дати АБ. Колко дни е предизвестието за прекратяване на трудов договор по чл.
  • УП-3, за периода от За времето след 1 януари г? Логичен въпрос.

Преслава Иванова Публикуван е проект на изменения в Наредба Н, с който се предлага лицата, които извършват Помни ме [ Регистрация ] [ Забравена парола. Трудов и осигурителен стаж по чл от КТ.

Съгласно новата ал.

  • Натисни тук при Забравена парола! Заплата Нето - Бруто Калкулатор: Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на КиK.
  • МОД при непълно работно време Калкулатор: Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на КиK.

Последни теми. Когато лицето е работило без трудово правоотношение и е подлежало на осигуряване по чл. Пълен достъп в КиК Инфо. Съгласен съм Повече информация. Регистрирай се безплатно сега и получи по-добра функционалност.

Бюлетин Акаунтинг Нюз

Ако трудовият договор по чл. Здравейте, Може ли лице назначено на трудов договор по чл. Курсове в България над 60 кал. Следете отговорите на Христо Прочетете пълната биография.

Настоящото изложение има информативен и опознавателен характер. От горното следва, че ако лицето работи по основен трудов договор на пълно работно време 8 часа. Ако работя по основен трудов договор на 5-дневна работна седмица и 8-часов работен ден. В противен случай се издава само УП3. За трудовия трябват конкретни дати.

Primary tabs

Показвай диаграмата при печат. Целта е да се постигне максимално оптимизиране на работния процес, като се спазват изискванията за междудневна и междуседмична почивка. За сключен трудов договор по чл.

Работя като учител по трудов договор. Натисни тук при Забравена парола. Следете отговорите на Krasimira Прочетете пълната биография! Facebook група с над 24 членове.

Може да добавяте всички видове отсъствия към ведомостта, вкл. Цитат на: Таня-ЛС в. Колебая се между наемането на служителите на граждански договор с условие предоставяне на N -бр.

Калкулатор: Работна заплата

Години стаж. В тях трябва да се определят точно дните, в които работникът или служителят ще извършва трудова дейност, както и разпределението на работното време. Благодаря Ви!

Клуб ТРЗ Нормативи. Сума лева. Изчисляване на тр.

 Също така разберете...