Истинска звезда епизод 29

02.06.2019
Автор: Маринчо

Той е готин човек и се отнася към хората възможно най-добре, с изключение на Людмила. Над 60 представления се случиха през юли и август, два пъти на ден. Те се маскират като Фауста и Рокси.

Фран се маскира като Фауста, за да помогне на Виолета да шпионират Леон. Людмила и Федерико се карат и се разделят. С Леон се запознават случайно и впоследствие тя се влюбва в него. Електронна поща или телефонен номер Парола Забравен профил? Когато се връщат в Буенос Айрес, Виолета мисли, че с Леон все още имат шанс, но когато го вижда да прегръща Лара, тя губи надежда.

По-късно, те се целуват и стават гаджета. За подробности вижте Условия за ползване? Впоследствие обаче тя се влюбва в него!

Бедната Силвана - Silvana Sin Lana - официална страница. Естадио Сентенарио.

  • Ние събираме и обработваме Вашите лични данни. Над 60 представления се случиха през юли и август, два пъти на ден.
  • Добра танцьорка е и певица, но Людмила не я оставя да свети толкова, колкото тя може. Лара има много красив глас, но за съжаление иска да бъде само механик, а не певица.

Лудвиг ван Бетовен-на Елиза - Vbox7

Виолета разбира за тайната на Диего и Франческа и с Фран са скарани. Актьорът и дерматоложката обмениха любовни съюзи и клетви на церемония на морския бряг в Транкосо, Бахия, където е родена булката. Но щастието им не трае дълго. Доня Сандовал - La Dona - официална страница. В края на първи сезон Херман разбира, че Джейд не е истинската му любов и отказва да се омъжи за нея.

Моля, харесайте страницата на новия хитов сериал "Бедната Силвана", който се излъчва в ефира на bTV Lady! По-късно те се сгодяват и Виолета и Людмила стават доведени сестри.

Публикации на посетители. Ако харесате са Тя краде песен на Виолета, те се разделят, тогава тя къса с Истинска звезда епизод 29 защото още има чувства към Рамаьо. Но когато Рамаьо научава новината за сватба. Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации! Людмила остава да живее при Виолета и Херман и двете момичета стават приятелки!

Отговори 3 0.

Системна грешка!

След смъртта на Антонио, той се заема със студиото, като го саботира и е обречено на фалит. Ще даде всичко само за да бъде човекът от мечтите на Виолета. Те крият връзката си заради Виолета, за да не я наранят, но тя научава.

Последната промяна на страницата е извършена на 27 февруари г. Херман изгонва Есмералда от дома си, истинска звезда епизод 29. Тя и Херман се разделят? В деня на сватбата им Джейд е обзета от внезапна ревност и разкрива истината. Това е седмично предаване, което се излъчва веднъж седмично.

Медийни партньори

Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие. На 7 декември Георгиев участвал дори в турнир по бокс и бил сниман на плаката, рекламиращ събитието.

Във втори сезон Грегорио се връща в студиото след като е изгонен, но продължава да се държи по същия начин, докато не разбира, че има син, който всъщност е Диего.

  • Той никога не се страхува да се изправи и да защити себе си, учителите или учениците.
  • Но никой не вярва, че ще стане.
  • По-късно Анджи и Пабло стават официално двойка.
  • Но когато Лена напуска Студиото, се връща обратно при нея.

Електронна поща или телефонен номер Парола Забравен профил, истинска звезда епизод 29. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове. Виолета открива, защото не може да издържа лъжите на Херман. Санта Крус де ла Сиера. Рио де Жанейро. Тя е леля на Виолета, но Виолета не го знае. След това тя заминава за Франция, че музиката я определя и по-късно не може да си представи живота без музика.

Популярни публикации

Винаги поставя себе си на първо място и никога не зачита никой друг освен сестра си Джейд, понякога. Той е от Испания, но живее в Буенос Айрес. След като изясняват чувствата си, Виолета и Диего трябва да изпеят една любовна песен за шоуто.

Роден е в Италия, но се премества в Аржентина, заради семейния им бизнес.

Най-добрите му приятели са Франческа и Камила, но живее в Буенос Айрес, а по-късно. След появата на Федерико се променя много, защото се влюбва в него? Тони Андонов?

 Също така разберете...