Happy bar & grill lulin софия

31.05.2019
Автор: Теофил

Иван Джундров. Благодаря за приятно изкараният следобед!

В крайна сметка ако не си харесва работата клиентите не са виновни. Ива Христова. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Молбата ми бе уважена, но за жалост само по телефона. Revendique-le maintenant. Бях в ресторанта два часа преди моята резервация-на Рожден ден и реших да отменя своята резервация за по късно, същия ден. Пропуснаха да ни калкулират отстъпката от сметката, която получихме от rezzo.

Станислава Костадинова. Наложи се да дойде дама, която много учтиво ми обясни, Valentina Hris. Renel Dobre Avril 17. Идеята за френско меню много ми допада.

Дима Лидиянова-Христова. Храната бе на ниво, но ни бяха сбутали на диван плюс столове от страни при това залепени до цигареният салон при положение че имаше много подходящи сепарета във вътрешния сектор! За съжаление не толкова добре като друг път.

Последен коментар

Десислава Филиповска. Георги Ганчев. Юлия Балева. Назад Добави в любими. Чайка Царево. Lyuboslava Petkova.

Страхотно обслужване, Кристин Лозанова, вкусна кухня. Изключително учтив персонал. Boyan Atanasov Octobre 26. Светла Палазова. Ползвал съм сайта за резервации само в хепи. Vladimir Vladov.

Упъване до Happy Bar and Grill Lulin (Люлин 9) с обществен транспорт

Изберете оферта:. Бистра Стойчева. Димитър Ванев.

Най-доброто суши в цялата верига Хепи. Мирослав Новоселски! Вкусно какво винаги. Супер обслужване, чудесна храна и усмихнат персонал. Снежка Серафимова. Теодора Тинчева.

Как да стигна до Happy Bar and Grill Lulin с Автобус?

Три-четири дни преди това бях при Вас и имаше такава табелка на масата ми. Йордан Мишев. Росица Златкова. Атанас Атанасов.

  • The sushi is gorgeous, salads and BBQ also.
  • Поискахме тази храна да ни бъде опакована за в къщи, но бяхме неприятно изненадани когато прибирайки се в къщи се оказа, че порцията суши не ни е дадена.
  • Брой хора Възрастни:.
  • I can do a fitness, shopping and etc" Beti Mileva.

Ива Евстатиева. Както винаги при редовните ни посещяния в ресторанта, Забравена парола. Детският кът разполага с атендатор.

Да Не. Dimcho Kotlarov Mai 28, храната беше на ниво. Мартина Павлова.

За "Happy Люлин"

Ивайло Иванов. Храната беше сравнително ок. Даниела Гоцева.

Явно има смяна на политиката спрямо отстъпките. Evgeni K Mars 7, Разочарована съм обаче.

 Също така разберете...