Живите мъртви сезон 7 епизод 15 бг аудио

30.05.2019
Автор: Кола

Долу в коментарите можете да питате за всичко, свързано с "Живите Мъртви". Живите мъртви Сезон 6 Епизод 9.

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт.

Ще отговорим на всички въпроси! Динамиката в групата преминава от взаимни обвинения в насилие и Рик се изправя срещу противник, много по-опасен от живите мъртви. Останалите са разкъсани между желанието да живеят и въпроса дали такъв живот си заслужава да се бориш. Хършъл и д-р Събраманиън се опитват да овладеят вируса. Търси филми. Хареса ли ви? Рик се опитва да спаси член на групата, Уудбъри е в хаос след скорошната атака, а нови гости повдигат въпроси в затвора.

В същото време Дарил учи Бет как да ловува и двамата неочаквано откриват мечтаното убежище? Създай си профил Затвори. На 17 октомври г. Действията на Карл водят до неочаквани последици за всички. Присъединете се към нас и гледайте каквото искате, когато искате? Живите мъртви Сезон 6 Епизод 4.

Exact matches only. Всички видеа са прикачени от други уебсайтове, като Openload, Streamango и Rapidvideo с които не сме обвързани. Когато сигурността им е застрашена, Рик и групата трябва да направят избор, а военното положение в Уудбъри тревожи Андреа.

Съдържание

Търси филми. Без надежда за безопасност в Александрия, Рик и групата откриват по-голям свят отвъд разбиранията им, изпълнен с нови опасности, възможности….

Необходима е регистрация! Междувременно има лошо пострадал работник на строителната площадка. Андреа помага на най-малката дъщеря на Хършел да се пребори с важно решение. Финал на сезона.

Рик и групата са изправени пред сериозен проблем. Този сайт не съхранява никакви физически видео файлове на сървъра си. Карл придружава Инид до Хилтоп, докато Исус и неговите хора трябва да издържат на новата заплаха от Спасителите. Сезон Аудио Няма звук Не е синхронизирано Друго.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Избраната функция все още не е достъпна. Установен е нетраен мир между нашите герои и александрийците. Най-големият проблем е, че може и да не се върнат всички. Смъртните случаи при все повече хора от затвора повдигат въпроси и подозрения.

Вие може да гледате още 5 файлове, ако се регистрирате ще може да гледате без ограничение всичко в сайта. Редактиране Прочитане на друг език Живите мъртви сериал. Докато членовете на групата търсят продоволствия, неканената визита на Нигън в Александрия продължава. Групата осъзнава, докато животът зад стените започва да прилича на живота отвън. Елена Шонтова.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Рик търси семейството си, след като се е пробудил от кома в свят, тероризиран от зомбита. Шейн трябва да пожертва живот, за да продължи напред и това го превръща в потаен и дистанциран. Групата отчаяно очаква завръщането на Шейн.

  • Режисьор: Stephen Williams.
  • Очаквайте изненадата тази вечер около в страницата :.
  • Пети сезон следва истинските мотиви на жителите на Терминус, надеждите за лекарство във Вашингтон, съдбата на изгубените другари от групата,….
  • Празненството в Кралството наближава и всички четири лагера ще се съберат заедно за първи път от години.

Затворник прави откритие, а Рик се изправя лице в лице срещу противник, ако използваме вашите субтитри. Ако искат примирие с губернатора, а Рик и Морган се озовават в компанията на непознати. Без надежда за безопасност в Александрия, а Рик и Морган се озовават в компанията на непознати, че нашата група не е единствената, ще трябва да направят огромна саможертва.

Изпрати заявка. Fox Живите мъртви Понеделник 8 Октомври Шейн трябва да пожертва живот. Но докога ще продължи! Ръководството на Хълма е изправено пред трудна диле. От Хилтоп изчезват провиз.

НОВ ЕПИЗОД

Новият сезон продължава действието след края на 4-ти сезон. Маги, Саша и Боб продължават да спорят за това кое е най-доброто решение за тях като група и като индивидуалности.

Той е твърдо решен да открие Дуайт и да отмъсти за смъртта на Дениз, а Каръл е съсипана от демоните на миналото си и търси ново начало. Докато разследват катастрофата на военен хеликоптер, Андреа и Мишон са заловени от оцелели в Уудбъри, малък барикадиран град със седемдесет и трима жители.

Антагонистичното поведение на Шейн достига нови височини, докато Карл страда от последствията от действията си. Каръл и Моргън пристигат в Кралството, който може да помогне в предстоящия конфликт срещу Спасителите.

Дали тези….

 Също така разберете...