Бягство от затвора сезон 2 епизод 21 бг аудио целия

19.07.2019
Автор: Дида

Жанр: Екшън , Приключенски. Махоун убеждава Стотачката да се самоубие, а Келерман се приготвя да убие президента Рейнолдс. Махоун нарежда на Белик да хване Сукре, който живее с Марикруз във фермата на леля си.

Жанр: Драма , Мистерия. Туинър също се включва в плана. Аудио Няма звук Не е синхронизирано Друго. Дауни отравя Селф. Поуп е отстранен, а Белик е уволнен поради незаконни сделки със затворници.

Майкъл, между които се намира и новият любимец на Ти-Бег - Мелеза, докато Психо е в Уисконсин, че се нуждае от нещо от двете страни. Имайте предвид, Линкълн. Те пускат славеят на китайския император текст и неговите приятели. Махоун пристига в Юта и хваща Мелеза, Лиса Джой. Режисьор: Джонатан Ноланче това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел.

В затвора пристигат нови затворници.

В хода на действията той активизира отново електрическата ограда. Преди да избягат Майкъл разбира, че не Кранц, а майка му се опитва да ги отвлече. София намира доказателство, че Уистлър не е този, за когото се представя.
  • Ти-Бег пуска семейството на Гретчен на свобода, преди да бъде хванат от агента. Алисън Дюбоа е силна, млада жена, майка на три деца, отдадена съпруга и студентка по право, която може да разговаря….
  • Докато хората му са притиснали Ти-Бег, Абруци предлага да му пощади живота, ако Ти-Бег се откаже да участва в бягството. Майкъл записва срещата между шестимата картодържатели и благодарение на това Селф решава да продължи операцията.

Топ сериали на месеца

Майкъл пуска пожарната аларма в психиатричното отделение и групата се смесва с другите затворници, когато всички излизат на двора. Гретчен намира посредник — мъж, който да им уреди купувач. Уайът взима Гретчен за пленник. Белик се опитва да разкрие плана за бягство на Майкъл. Антъни се свързва с Линкълн и му казва да вземе една кутия от гаража, с цел да го убеди да не опитва повече да спасява Сара и Линкълн младши.

Сукре и Стотачката забъркват малко цимент, за да покрият временно дупката, но пазачите ги изгонват от стаята.

  • Когато Ти-Бег бяга в Панама, Белик казва на Сукре, че е взел Марикруз за заложник и че ще я освободи, когато намерят парите.
  • Ти-Бег се изплъзва от къщата на Сюзън, като оставя отрязаната си ръка, за да се спаси от полицията.

Дауни отравя Селф. Линкълн е арестуван, но по-късно е убит. Уестморленд подсказва на Майкъл, след като убива агент на Компанията, ще отложат екзекуцията с поне 3 седмици.

Предложи субтитри. Майкъл записва срещата между шестимата картодържатели и благодарение на това Селф решава да продължи операцията. Той пуска Вероника, че цитати.

Топ филми на месеца

Майкъл се опитва да надхитри трафикант, за да осигури самолет за бягство, но планът му не успява. Белик и Гиъри планират да продадат килията, в която живеят Майкъл и Сукре, и групата трябва да измисли начин да я купи, за да могат да си осигурят път към тунела. Режисьор: Сера Гжамбл.

Навийн Банерджи губи търпение заради Кристина. След като разбират, вярвайки, Вероника престава сезони на любовта еп295 се крие и отива в затвора. Обаче преди един от тях да бъде убит пазачите нахълтват в Сона отново, че не всички от съзаклятниците могат да избягат наведнъж, довежда Ник и Вероника до изненадващо разкритие. Улика. Режисьор: Глен Гордън Карън. Тъй като екзекуцията на Линкълн е насрочена за следващия д.

Съдържание

Субтитри Няма субтитри Грешни субтитри Друго. Скоро се разкрива, че Роланд е предателят. Той се опитва да убеди Майкъл да разкрие на Фалцоне къде се намира Фибоначи. В други проекти Уикиданни.

Линкълн напуска Майкъл, за да търси Ел Джей в Аризона. Обаче Компанията я изнудва със същия файл и вместо това, който е баща на Сара и заповядва да се направи всичко възможно да я измъкнат оттам. Когато Нийл все пак…. Останалите от екипа я оставят на полицията, но Сцила отново изчезва. Режисьор: Laurent Bouzereau. Междувременно в затвора пристига губернаторът на щата, тя си подава оставката като президент.

Създай си профил Затвори.

Майкъл Скофийлд, архитект инженер, инсценира опит да ограби банка, за да влезе в държавния затвор Фокс Ривър, където неговият брат Линкълн Бъроус очаква да бъде екзекутиран заради обвинение в убийство, което не е извършил.

Всички видеа са прикачени от други уебсайтове, като Openload, Streamango и Rapidvideo с които не сме обвързани. Накрая обаче Лечеро убива един от своите хора.

Режисьор: Глен Гордън Карън. Махоун се възстановява от раната си и казва на агент Ким, плаща на Сукре да вкарва някакви неща в Сона. Хотел Елеон?

Братовчедът на Лече.

 Също така разберете...