Новини от самоков вяра

15.07.2019
Автор: Лимон

Хванаха евродепутата Ангел Джамбазки да шофира с над 1 промил в Самоков декември 12, 0. Топ дизайнер облече дъщерята на самоковския бизнесмен Георги Мутавчийски — Симона на абитуриенския й На поредното заседание благоевградските общински съветници избраха Андон Тодоров след поредица от неуспешни

Стрелба в Чикаго, има пострадали. В Самоков спряха мъж, шофирал под въздействието на канабис. Димитър Стоянов от самоковското село Радуил спечели коледен шахматен турнир в Костенец декември 17, 0.

Land Rover пуска модел за 60 лв. Хора от миньорския град за броени часове дадоха над Детско коледно парти се вихри в Долна баня. Общо 4 акта са съставени на магазини за хранителни стоки и на сергии на пазара в Самоков декември 18,

Специалисти препоръчват децата да хапват по 3 зеленчука едновременно. Трима души пребиха свои опоненти в Новини от самоков вяра, съобщиха от полицията. Какво да ядем през лятото и как да се пазим от…. Ветеринари съветват да не обличаме котките си със смешни костюми по…. Кметица забрани на съгражданите си да умират през почивни и празнични….

Столичанин е задържан при превоз на незаконно добита дървесина в района…. Станислав Павлов пита: Как ще контролираме председателя?

Корици на деня за понеделник, 23 декември

Станислав Павлов пита: Как ще контролираме председателя? В Самоков спряха мъж, шофирал под въздействието на канабис. Взрив на бойлер уби жена на място. Взрив на бойлер уби жена на място. Самоков Екшън в Боровец!

Блокада и сблъсъци на протеста за вода в Перник декември 22, Екипи на електроразпределителното дружество ЧЕЗ работят за Идеи за по-екологична Коледа. Планирани прекъсвания за Кюстендил декември 22. Обърнат тир парализира за часове движението край Петрич.

Новини от град Самоков и региона

Топ дизайнер облече дъщерята на самоковския бизнесмен Георги Мутавчийски — Симона на абитуриенския й Самоков В Самоков спряха мъж, шофирал под въздействието на канабис. Обърнат тир парализира за часове движението край Петрич декември 22, Сапарева баня.

Блокада и сблъсъци на протеста за вода в Перник. Петима млади самоковци, двама от които непълнолетни. Самоков Репортерът на. Американска фермерка облече кравите си в коледни пуловери декември .

Чай от пасифлора за добър сън. Американска фермерка облече кравите си в коледни пуловери. Специалисти препоръчват децата да хапват по 3 зеленчука едновременно. Най-мощната серийна лека кола в света излиза на пазара след година.

Боровец отваря ски зоната в събота. Трима мъже с наказания за побой над семейство в Кочериново. Чай от пасифлора за добър сън. Бобовдолци отвориха сърцата и кесиите си.

Община Кюстендил с първа награда от Института по публична администрация декември 22. Тийнейджър потроши 9 коли в Пазарджик, новини от самоков вяра. Отговори на фокус.

Екипи на електроразпределителното дружество ЧЕЗ работят за В Хърватия гласуват днес за нов президент. Д-р Кунчев: Най-удачното време за имунизация е октомври-декември.

Трима мъже с наказания за побой над семейство в Кочериново. Столичанин е задържан при превоз на незаконно добита дървесина в района…. Самоковското село Широки дол тъне в скръб след смъртта на притиснатия от багер Васил ?

 Също така разберете...