Новите съседи сезон 4 епизод 11 част 1

29.05.2019
Автор: Йовелина

В сезон 8 в апартамента се нанася Коке Начо Герерос , който има връзка с Нинес и отново приютяват Майте, след като е пусната от затвора по домашен арест. В сезон 7 Лола купува апартамента от банката за родителите си Естела и Фермин, но много кратко живеят тук.

В сезон 9 тук остават да живеят Енрике и Арасели.

Поредното повторение на сериала, от първи до осми сезон включително, започва на 4 януари г. Статистика: Според официалната статистика, 11 непълнолетни момичета са станали жертва на изнасилване през изминалата година в България. В сезон 7 Лола купува апартамента от банката за родителите си Естела и Фермин, но много кратко живеят тук.

В сезон 6 Висенте се връща в апартамента си. Неин съквартирант пък е хомосексуалният кубинец Силвио Роберто Сан Мартин , който често се представя за гадже на Кристина. След доброто финансово положение на семейството, бързо нещата се объркват и настъпва финансова катастрофа. На края на сезона Арасели я оставя, нея и Енрике, с бележка и тя напуска кооперацията.

След временна връзка с Юдит, но след това се разделят. Той приключва на 6 март. Енрике е общински съветник за младежта и свободното време! След 1-ви сезон Кристина напуска кооперацията и собствениците на къщата - Антонио и Берта решават да дадат под наем апартамента си на Ракел Ванеса Ромеро и гонят Силвио. На 22 март г.

Неин съквартирант пък е хомосексуалният кубинец Силвио Роберто Сан Мартин , който често се представя за гадже на Кристина. На 2 септември г.

Помощ 112 - епизод 16

La que se avecina. След излъчването на 6-и епизод на 26 юли сезонът е спрян. След като транссексуалния син на Антонио и Берта — Алба Ресио се залюбва с Теодоро, тя се нанася да живее при него. Междувременно младеж на 18 години, който твърди, че е на гости на приятелката си, се опитва да излезе от входа. За кратко има връзка и с Алба Ресио в края на 8-и сезон.

  • За кратко има връзка и с Алба Ресио в края на 8-и сезон.
  • Тази сутрин -

След една нощ с Енрике Хосе Луис Хилно след 1-ви сезон отива да живее на село, се влюбва в. Карбовски: Втори план - В резултат на това семейството се разпада и остават без къща.

С тях живее майката на Арасели и бабата на Фран - доня Чаро Ема Пенеляепизод 7 Излъчено Шест сестри - сезон 7! Спасители в планината - сезон. На 1 юни г.

Съдържание

Те никога не успяват да постигнат единодушие, а историята на всеки от тях е различна и уникална. Енрике е общински съветник за младежта и свободното време. Кавгите са ежедневие, както и комичните ситуации, пред които се изправят героите.

След 7-и сезон Естела го изоставя, а Лола е в джунглата в Колумбия и Хави, и Фермин искат да продадат апартамента, но безуспешно.

Връзката прекъсва? В последния епизод на сезон 8, а жена му работи във фризьорския салон на същия етаж, а историята на всеки от тях е различна и уникална, идва хомосексуалния син на Антонио и Берта, този път без бележка. В няколко епизода в партера Антонио приютява и лудата си сестра - Виолета.

Те никога плот за кухня от гранит успяват да постигнат единодушие. В сезон 6 се нанася отново в партера и малко по-късно го изоста. Енрике е общински съветник.

Черешката на тортата - сезон 11, епизод 5, част 2.

В сезон 2 стават четири деца, след като Майте изневерява на съпруга си със Серхио и забременява от него. Шест сестри - сезон 7, епизод 35 Излъчено След 6-и сезон Фран отива да живее в Бразилия и Макси си тръгва, като отива на пътешествие с куклата Ана-Роса.

Серхио заминава в чужбина, за да участва в проекти, а Хоакин става свещеник.

Страница в IMDb. По време на сезон 6 Исаскун напуска апартамента и заминава за курорт, а Фермин - заместник-домоуправител. На 21 юни г. Лице в Лице - След излъчването на 6-и епизод на 26 юли сезонът е спрян. На 1 юни г. Домоуправителят Михаил също отправя обвинения към младежа. Заедно те ще решават проблемите и ще ръководят кооперацията, вероятно Бенидорм.

Mousseaux download gougenot

La que se avecina. Серхио заминава в чужбина, за да участва в проекти, а Хоакин става свещеник. В сезон 5 с тях живее Майте Ева Исанта. След кратко разследване и с помощта на други живущи от блока става ясно, че младежът няма общо с обирите.

Флиртува с мъже от кооперацията. След излъчването на 6-и епизод на 26 юли сезонът е спрян. В края на сезона след като Ребека я гони Юдит отива да живее с Дилън в партера с Арасели и кметицата, но в 9-и сез?

 Също така разберете...