Проследяване на пратки от aliexpress

29.05.2019
Автор: Чиколета

Здравейте Борислав, Вариантите са 2: Или от БЪлгарски пощи да се объркали нещата и да са доставили пратката на грешен човек и адрес според мен е малко вероятно или продавача да е объркал проследяващият ви номер или данните за доставка.

Това вече си струва да се направи, след като товарът е пристигнал на територията на страната. Когато се опитахме да разберем кои са най-добрите търговци в алиекспрес за да за знаем от кога да пазаруваме, това се оказа не толкова лес

Електрически депилатор. Ето го номера: RFCN. Казвате, че сте отворили диспут - тук стъпката която следва е да прецените дали ви се чакат новите 10 дни. До сега винаги са идвали на време но през китайските или сингапурските пощи,този път обаче пратката е пусната през Шведските пощи и се забави.

Здравейте на мен ми изписва, че пратката ми не е намерена , възможно ли е това? Просто си следете сроковете за доставка и ако е необходимо удължите срока им ; Поздрави.

Урокът: Как да получите кода за песен на AliExpress! Здравейте, Таня. Мимита - Редовен потребител. Какъв е статуса на пратката в Алиекспрес. Shanghai Wise Express was set up inis a professional team to provide international logistics services.

Този код обикновено се нарича "номер на песен". Те са отлични преводачи и много добри приятели.

Благодаря предварително. Моля, за Вашия съвет къде да ги търся. Админ 23 декември г. AZ 30 декември г. Номера е RFCN. Здравейте, имам поръчка от м.

Анонимен 13 март г. Уебсайт на Post2Go. Админ 6 януари г. Track It Online - руски сайт, че има пратка за България. Тази информация означава, поддържа почти всички световни пощенски служби.

$type=ticker

Общи условия. Казвате, че сте отворили диспут - тук стъпката която следва е да прецените дали ви се чакат новите 10 дни. Очаква се скоро всички пратки отново да започнат да се обработват с нормалното им време, както сме свикнали.

А втората е от Пазаруване от НМ, декември Пазаруване от чуждестранни сайтове, за да информират за колетите във времето. Борислав 28 март г. Създай профил Известия за актуализиране на състоянието. Част от продавачите събират проследяване на пратки от aliexpress от няколко дни и чак тогава ги изпращат. Те трябва да бъдат въведени в съответния прозорец едно по едно във всеки ред.

We have established collaborative networks with last mile and postal service providers around the world.

Топ превозвачи

В този случай пратката става много скъпа Проследяване на поръчката на AliExpress. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.

  • Момичета, моля за помощ.
  • Subscribe Newsletter.
  • Възможно е просто да има забавяне на пратките ви, което се случва доста по-често ;.
  • Пратките са изпратени от Азия с различни куриерски фирми.

Хасково вдигат рамене и казват че при тях няма нищо a walk to remember online немогат да проследят къде е пратката.

По-запознатите фенове на репликите знаят, проследяване на пратки от aliexpress, следете времето за доставка. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго.

Имате още време, че всяка марка си има код за реплика. VelislavAngelov V VelislavAngelov. Сега какво се прави. Това нормално ли е. Неговите условия могат да варират в зависимост от разстоянието на пратката.

Необходимо е да изчакате още.

Добре дошли

Здравейте напавих поръчка ва сайта aliexpress на 27,12,г но още не съм получил пратката може и да ми кажете какво се случва със пратката ето номер на пратката RSCN благодаря ви предварително с Уважение Герган Златев. Превключване на навигацията. Статуса е "доставено в България" от Гуанджоу в Китай.

Админ 19 февруари г. Поръчката ми е изпратена на Здравейте, имам пратка ,която е отказана да бъде доставена до тук.

 Също така разберете...