Община младост варна работно време

29.05.2019
Автор: Туфка

Жечка Недялкова. Елина Богданова. Главен специалист "Контрол по строителството".

Район "Младост" Общини. Издаване на удостоверение за родените от майката деца. Иво Димитров idimitrov varna. Производство за настаняване под наем в общински имот. Офиси в офис-сгради.

Парцели близо до София. Милена Русева. Сийка Симеонова. Нетни приходи от продажба на услуги, стоки и продукция. Въстание" 55, Телефон: Виж на картата.

Масиви земеделски земи.
  • Парцели за къщи. Милена Богданова.
  • ИЦ-Гише 3.

Силвия Михова. Информационен център за обслужване на граждани: Работно време: Всеки делничен ден от до ч. Главен експерт "Контрол по строителството". Иван Стоименов. ИЦ-Гише 5.

Други общински такси. Илия Марчев, община младост варна работно време. Издаване на удостоверение за факти и обстоятелства по териториално и селищно устройство.

Заверяване на преписи от документи и копия от планове и документация към тях. Главен инженер. Издаване на удостоверение за настоящ адрес при вече регистриран настоящ адрес!

Главен специалист "Специализиран архив".

Удостоверение за идентичност на урегулиран поземлен имот. Имоти в планински селища. Информационен център за обслужване на граждани: Работно време: Всеки делничен ден от до ч.

Христо В. Старши специалист "Контрол по строителството". Виктор Иванов. Сашка Грозева. Проверка за установяване на съответствие на строежа с издадените строителни книжа и за това.

Мобилен сайт Условия за ползване Политика за защита на личните данни. Припознаване на дете. Калинка Ташева. В строеж.

  • Издаване на удостоверение за липса на съставен акт за гражданско състояние акт за раждане, акт за смърт.
  • Издаване на удостоверение за настоящ адрес след подаване на адресна карта за заявяване или за промяна на настоящ адрес.
  • Издаване на удостоверения УП-2 и УП-3 за брутно трудово възнаграждение и за осигурителен и трудов стаж.
  • Район "Аспарухово" Адрес: Ул.

Регистрация на домашен любимец. За промишлено строителство. Заверка на удостоверение за степен на завършеност на строеж, след изтичане на двумесечен срок от издаването му. Имоти без комисиона за купувача. Въстание" 55, Телефон: Виж на картата. Младши експерт "Геодезист". Румен Найденов. Проучване и разглеждане на инвестиционни проекти.

Район "Северен" - гр. Издаване на удостоверение за семейно положение. Издаване на удостоверение за постоянен адрес след подаване на заявление за заявяване или за промяна на постоянен адрес. Къщи в зимни курорти.

Къщи близо до морето. Варна, ул. Район "Владислав Варненчик" Адрес: гр. Издаване на удостоверение за семейно положение.

 Също така разберете...