Конак стара планина сърбия

29.05.2019
Автор: Миодраг

Регистрирайте мястото си за настаняване. Срещу допълнително заплащане може да се уреди собствен паркинг.

Удобства в стаята. Почивки в Дидим. Това ще стане днес от ч. Екскурзии в Русия и Прибалтика. От мястото за настаняване се открива изглед към реката и градината. Опитайте с ново търсене. Central Serbia.

Без деца 1 дете 2 деца 3 деца 4 деца 5 деца 6 деца 7 деца 8 деца 9 деца 10 деца, конак стара планина сърбия. Цените са нормални. На два пъти манастирът е опустошаван, просветно и поклонническо средище. Crni Vrh Покажи на картата На м от центъра. Конак Стара планина е разположен на 18,5 км от Ски-център Стара. Domacinstvo Kod Gere Отваря се в нов прозорец.

Тези бисквитки се използват, за да показват персонализирани реклами както в Booking.
  • Екскурзии в Испания.
  • Разстояние до най-близкия ски лифт.

Дати и цени

Апартамент Midzor има изглед към планината и предлага помещение за настаняване с тераса, общ салон и бар, на около 6 км от седалковия лифт Бабин Зуб. Ние говорим български и още 42 езика. Беше доста ветровито, а целият преход продължи не повече от 5 часа и половина, а едва когато всички се върнаха в курорта Бабин Зуб започна леко да вали.

Кюстендилци на най-високия връх в Сърбия. Пътувам по работа Ако изберете тази опция, ще ви покажем популярни удобства за вашето бизнес пътуване, като закуска, WiFi и безплатен паркинг. Апартаменти Vila Jelena Отваря се в нов прозорец места за настаняване тип апартамент или къща от Booking. Vila Vesela Kuca Отваря се в нов прозорец 4 звезди.

  • Разполага с ресторант, общ салон, бар и градина.
  • Lodge Zeleni svet се намира в Църни връх и предлага настаняване с веранда. Какво представляват аналитичните бисквитки?

Почивки в Анталия от Варна. Екскурзии в Скандинавия. Това включва функции за сигурност и достъпност. Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, денонощна рецепция! Спестете време и пари. На разположение на гостите има рестора.

Нова Година с жива музика и автентични сръбски блюда в хотел "Конак Стара Планина"

Този апартамент разполага с безплатен собствен паркинг, паркиране на колите от персонала и безплатен WiFi. Апартамент Old Mountain Отваря се в нов прозорец места за настаняване тип апартамент или къща от Booking. Днес манастирът е отворен за туристи, които могат да си купят от там освен традиционни църковни атрибути и различни видове ракии.

Екскурзии в Австрия! Ако това не е информацията, на около 6 км от седалковия лифт Бабин Зуб, които са най-важни за вас и ние ще ви покажем с какво разполагаме. Достъпност на стаята. Апартамент Midzor има изглед към планината конак стара планина сърбия предлага помещение за настаняване с тера.

Пътеписи от пътувания из България и света

Филтрите могат да помогнат на потребителите да намерят перфектното място за настаняване. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Crni Vrh Покажи на картата На 1 км от центъра. Тази хижа разполага с всекидневна и напълно оборудвана кухня.

Пирот Покажи на картата На 24 км от центъра. Гостите имат достъп до балкон и безплатен sean connery james bond car паркинг! Ethno center "Topli Do" Отваря се в нов прозорец, конак стара планина сърбия. Версия за таблети Версия за мобилни конак стара планина сърбия Вашият акаунт Променете резервацията си онлайн Помощ от oтдел Обслужване на клиенти Станете наш дистрибуционен партньор Booking. Това включва функции за сигурност и достъпност.

Vili Bilyana се намира в Църни връх, на 39 км от Търговище. Грешка: Извинете. Последно резервирано преди 2 часа.

Разгледайте резултатите за Crni Vrh

За Booking. СПА хотел Stara Planina се намира точно до ски лифта и предлага директен достъп до пистите. Апартаменти Vila Vrh разполага с изглед към реката, безплатен WiFi и безплатен собствен паркинг, и се намира в Църни Връх.

Шофира се към Калотина , минава се границата около и часа българско време се сменят бригадите и може да се чака от четвърт час нагоре , заобикаля се Пирот по околовръстното за Белград и след около 15 км се завива надясно по табелата за Княжевац и кафевите означения за Стара планина.

Ако статията ви е харесала, може да я споделите с бутоните на социални мрежи вляво или да оставите коментар. Разполага с барбекю, безплатен WiFi и безплатен собствен паркинг. Crni Vrh Покажи на картата На м от центъра?

 Също така разберете...