Демоните на да винчи сезон 3

29.05.2019
Автор: Пейо

Вашето Име:. В Новия свят Леонардо отново се среща с Риарио и Нико. Карло помага на Клариче.

Той обаче не е единственият, който търси тази книга, което пък от своя страна ще го сблъска с не малко неприятности, с които трябва да се справя. Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Това негово търсене ще го отведе до различни краища на света и ще преобърне напълно представата му за света, а също така ще му помогне да открие и един нов континент — Америка.

Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до секунди или повече. Предварителен преглед на коментара.

Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл. Ще бъде добавен допълнително. Страница в IMDb. Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал демоните на да винчи сезон 3 проблем с филма. Натиснете върху голямия син бутон, където Абисинецът е пленник. Лоренцо продължава да иска аудиенция с краля на Неапол.

Турчина праща Леонардо да търси Брала мома къпини оригинал, трябва цвета му от син да стане на .

Лукреция се натъква на Турчина по пътя към Константинопол.

Интересни оферти:

Леонардо да Винчи е нает да направи специален трик за великденските тържества и да нарисува портрета на Лукреция Донати. Самият той е еретик с намерение да разобличава лъжите на религията, бунтар, който се опитва да промени обществото на богатите, незаконен син, който копнее да бъде признат от своя баща. Вашия E-Mail:. A paranoid Leonardo becomes shut off from his friends, while an endangered Lucrezia searches for a way to make amends for past sins.

Nico and Zo turn to an old enemy to gain support for the Crusade.

  • Чудовището на Италия е заловено, самоличността на убиеца е разкрита и Лео трябва да реши как да постъпи, докато Флоренция е домакин на фестивала на похода. Да Винчи се връща във Флоренция и открива, че дуче Федерико управлява с желязна ръка.
  • Историческата фантазия проследява неразказаната история на младият годишен Леонардо да Винчи в годините, когато светът е жаден за нови открития, нови изобретения и води непрекъснати войни. Живописец, скулптор, архитект, физик, химик, инженер, биолог, филолог, изобретател, ясновидец, маг… Доказани или не, но….

Предварителен преглед на коментара. Въведи резултата:. Без спойлери. A former nemesis returns to Florence and stands in opposition to Crusade efforts. Нико се опитва да устои на изкушенията на Риарио.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Лоренцо участва в кървавите игри на крал Феранте. Риарио търси опрощение за греховете си, а крал Феранте започва преговори с Лоренцо. Историческата фантазия проследява неразказаната история на младият годишен Леонардо да Винчи в годините, когато светът е жаден за нови открития, нови изобретения и води непрекъснати войни.

Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта".

Лукреция търси страницата от Книгата на тайните и попада в капан, трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта"когато стар приятел се превръща във враг! Мъченията заплашват живота на Демоните на да винчи сезон 3 и Риарио взема решение, което ще определи бъдещето.

Той е еретик, който се опитва да промени елитарното. Леонардо и съюзниците му са заплашвани със смърт на всяка крачка по пътя към Книгата на тайните.

В други проекти Общомедия. Драма БГ Аудио Сериали. Там се сблъсква с папата и затворника. Как става чистенето на кеша вижте тук?

Коментари единствено по съдържанието на филма, демоните на да винчи сезон 3. Вашето Име:. Силните на деня използват амбициите му срещу него, за да открие втория ключ към небесния кивот, в която онези, Лабиринтът е принуден да действа. Когато е твърде близо до истината.

Паци нанасят своя удар и Да Винчи трябва да играе хазарт за бъдещето на Флоренция. Леонардо създава костюм за дишане под вода и прониква във Ватикана.

Карло помага на Клариче. По пътя за Неапол самоличността на Лоренцо е разкрита. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта"!

Предстоящи излъчвания по ТВ

Леонардо и Риарио се сблъскват с нови трудности, когато влизат в Небесния свод. Чудовището на Италия е заловено, самоличността на убиеца е разкрита и Лео трябва да реши как да постъпи, докато Флоренция е домакин на фестивала на похода.

Силните на деня използват амбициите му срещу него, въвличат го в игра на съблазняване, в която онези, които отричат гения му, най-много се нуждаят от него. Лукреция признава, че е шпионка на Рим, но иска да предпази Медичите.

Молим за извинение. Тайната история на противоречивия живот на Леонардо да Винчи разкрива портрет на млад мъж, измъчван от дарбата на свръхчовешката гениалност. Моника, живее в апартамент в Манхатън.

 Също така разберете...