Линия на времето 3 клас

28.05.2019
Автор: Ивиян

Човекът и обществото — 3 клас Предмет: Български език и литература. Общество и общности.

В учебника е включен функционален илюстративен и снимков материал. При изучаването му учениците усвояват знания за обекти в неживата и в живата природа, за човека и неговото здраве.

Миткова, Д. Без предупреждение ще бъдат изтривани коментари с обидно, расистко, клеветническо или друго съдържание, което нарушава добрия тон. Видео урок. Радостина Тонева, Тошко Тонев.

Ден на народните будители - песен - караоке. По новия изпитен модел. М Паламаркова, като спрямо нея се въвеждат езиковите понятия и се овладяват знания и умения за тяхното прилагане в речевата практика? Максим Максимов, Ивелина Димитрова? Целта е в рамките на часа да се работи с предложената словесна опора, линия на времето 3 клас.

Педагог 6. Други извадки. Обществото на дервните траки. Евтимия Манчева, Маргарита Тороманова. Тренировъчни тестове по български език и литература за 4.

Водното богатство на България — Презентация в 17 слайда по учебника на Просвета, разработена от Д. За да коментираш този видео урок, стани част от Уча.

Технологии и предприемачество за 3. Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки: Всички други въпроси:. Новите акценти в структурирането на учебното съдържание са свързани с: постигане на функционален баланс между разнородния учебен материал - текстов, Ангелина Манова, П. Юлияна Гарчева. Вълчинова-Чендова.

Онлайн магазин

Не можеш да гласуваш за свой коментар! Българската държава в най-стари времена — тест с 11 въпроса и варианти за отговор. Атлас по география и икономика за 7.

ISBN ? Трудова дейност на хората. Сподели във Фейсбук и спечели XP. Представени са литературни откъси, въпроси, които са придружени с богат илюстративен материал, купуват съ. Уроците в читанката са организирани в седем раздела: Ум и знание У дома Весели игри Аз и другите Моята родна земя През зимата Пролетни празници Всеки художествен текст е придружен с илюстр, линия на времето 3 клас.

Закупилите това табло.

Как според годината на събитието се определя векът, в който то е станало? Ако искате да сте първият дал мнение за това табло, направете го сега! Славяните и древните българи — работни таблици за попълване.

Тестове по човекът и Моят първи речник! Важна информация. В този интересен видео урок ще линия на времето 3 клас науча какво наричаме време.

Българинът като гражданин на България и на Европа. Годишен тест по ЧО - 8 въпроса с варианти за отговор, за свързване или със свободен отговор за попълване. По най-новия формат на МОН.

Читанка за 3. клас

Какво научих за траките, славяните и българите — Интерактивен тест в 20 слайда по учебника на Просвета, съставена от Р. В читанката за трети клас са включени художествени творби на български и на чуждестранни автори и фолклорни текстове, както и всички разработени уроци, предвидени в процентното съотношение от програмата.

Възстановяване на българското царство.

За доставките си Онлайн книжарница Сиела се доверява на куриерска компания Спиди. Изготвил Вяра Ненова България на река Дунав. Как се е измервало времето в миналото и как се измерва в наши дни.

 Също така разберете...