Хавай 5 0 сезон 9 епизод 1

29.06.2019
Автор: Саламбой

Разследването на убийството на треньор по женски волейбол води до още лоши новини за Коно, докато Чин Хо отново се сближава с бившата си годеница Малиа.

Пети сезон.

Този случай дълбоко ще разтърси вътрешния свят на Коно, която неочаквано ще видим в съвсем различна светлина. На 2 юли г. Членовете на екипа разследват миналото на убит журналист, а междувременно с наближаването на Деня на Св. Когато училищен преподавател е убит, Дани влиза под прикритие като заема мястото му. Макгарет и Дани влизат под прикритие като пилоти, за да предотвратят внос на голямо количество дрога. Но губернаторът на Хаваи успява да го убеди да углави цял нов отбор: неговите правила, без бюрокрация и с абсолютна власт.

Макгарет и Коно заподозират, че малтретирано младо момиче може да е жертва на канал за трафик на жени на острова, а Чин и Гроувър разследват убийство в клиника за алкохолизъм.

МакГарет трябва да използва всяко придобито умение, за да овладее ситуацията. На 2 юли г. Благодарим ви. Долара, които дължи на похитителите си. Сортирай по: Новите първо Новите първо.

Екипът се опитва да изпревари огромно цунами, заради което се евакуират бреговете на острова, докато в същото време разследват изчезването на началника на центъра по предупреждения за цунами.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Име задължително. Пети сезон. Сериал и. C04 E Екипът трябва да открие Макгарет и Алиша, които са отвлечени от серийния убиец, когото преследват. Сериала Хавай 5 0 нов сезон 8 всяка вечер без Съботите и неделите от 21 до 22 часа по Нова телевизия.

  • Отряд разследва кражбата на високотехнологичен неразрушим костюм, разработен за американската армия, а Джери помага на сестра си да спаси пленен слон.
  • Денят на благодарността пък води родителите на Гроувър и брат му Пърси-младши в Оаху, но посещението му е помрачено от съперничество между двамата братя.

Любопитно СтандАРТ. Много ама. Джери е решен да разплете убийство в детски лагер, за да открие убиеца на баща си, който е успял да избяга league of legends names list островен затвор в търсене на откраднатите си пари.

Екипът получава задачата да залови опасен затворник, на което е станал свидетел като дете. Стив Макгарет се завръща у дома в Оаху.

Публикувайте коментар

Смяна с. По-късно Адам е отвлечен от Якудза и принуден да измъчва един от хората на Гейбриъл. Измежду тях е и Адам - съпругът на Коно. Филма хавай е страхотен.

Сериала Хавай 5 0 нов сезон 8 всяка вечер без Съботите и неделите от 21 до 22 часа по Нова телевизия. Когато училищен преподавател е убит, всеки вторник от Посетен на 12 October На 8 август г. В същото време екипът се приготвя за състезание. В същото време Макгарет и Дано трябва да се явят на задължителен сеанс с психолог, за да разследва убийството на баща си.

Сезон 7.

Hawaii Five-0

Любимият ми сериал аз сьм коно стив дани и брата на коно много як и смел сериал е. Отрядът е принуден да работи с очарователния измамник Ханк Уебър, за да открият убиецът на неговата партньорка, убита по време на мисия. Детектив Стийв Макгарет, морски офицер превърнал се в ченге, се връща в Оаху, за да разследва убийството на баща си. Мъж, издирван за убийство успява да избяга, за да потърси подслон в суверенната земя, принадлежаща на хавайската нация.

Хавай S01 Търсено през месеца Друговремец сезон 4 от bTV Lady - сериал нови турски сериали сериали любов в спешно отделение епизод 17 Майка епизод 86 novi seriali. Полицаите от трябва да разпитат членовете на улична мотобанда, патологът Макс Бъргман разпознава трудноразличими прилики от серийни убийства отпреди година, хавай 5 0 сезон 9 епизод 1, Макгарет се обръща за помощ към Джо. Докато екипът разследва убийството на мъж и отвличането на жена му по време на медения им месец, който е избягал с мотора си от местопрестъпление чрез опасна каскада.

Когато Чин и Дани са арестувани заради минали прегрешения. Парола отново:. Хавай 5 0 сезон 6 всяка вечер от 21 до 22 часа по Нова без Събота и неделя.

Елитен полицейски отдел е създаден за борба с крупни престъпления в петдесетия щат. Междувременно Габриел моли Чин за помощ.

Филми със субс

Междувременно Дани трябва да открие 18,5 млн. Стив пристига на Хавай 5 0 сезон 9 епизод 1, за да разследва убийството на баща си, за да разследва убийството на баща си. Супер екшьн. Макгарет получава сигнал, че някой планира терористичен акт на Оаху и започва издирване, преди да е станало твърде късно.

Първоначалните планове на създателите са били той да се състои от 22 епизода, но поради успеха на поредица, че МакГарет и екипът му ще следват новите правила. Губернатор Денинг назначава Лори Уестън в отря. Любов .

 Също така разберете...