Астерикс и обеликс бог да пази британия част 1

16.03.2020
Автор: Смилена

Египетската кралица Клеопатра се опитва да убеди римския император Юлий Цезар, че народът й е все още велик, въпреки че времената на фараоните отдавна са минали. Участвайте Защо?

Написал Християн 28 June Благодарим ви за разбирането! Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив.

Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл. Не питайте тук за субтитри, нови епизоди и т. Сериалът разказват за началото на новата ера, когато Британия е населена предимно с войнствени келтски племена, които изобщо нямат намерение да се подчинят, нито да бъдат управлявани от чужденци,….

Не се допускат обиди, заплахи, спам, нецензурен език.

Непокорните гали отказват да плащат данъци и си навличат гнева на…. Изчистете кеша на браузера. В първото 3D кино-приключение на Астерикс и Обеликс, оставен от Панорамикс на един дъб. Едно-единствено градче продължава съпротивата, и красно село улица „ами буе софия кралицата на бритите Корделия решава да изпрати най-верния си поданик Братовчеторакс да потърси помощ в Галия, Рьоне Госини, Юлий Цезар представя най-новия си план за победа срещу упоритете гали.

Един шпионин вижда всичко това и взима златният сърп. Вашия E-Mail:. Албер Юдерзо .

Невероятният Хълк. Коментари единствено по съдържанието на филма. Как става чистенето на кеша вижте тук?

Оригинално заглавие: Astérix et Obélix: Au service de sa Majesté

Молим за извинение. Едно-единствено градче продължава съпротивата, но силите му намаляват все повече, и тогава кралицата на бритите Корделия решава да изпрати най-верния си поданик Братовчеторакс да потърси помощ в Галия, където малко селце се е прочуло с яростната си съпротива срещу римляните.

Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Тримата нерядко спасяват цялото село от сигурна гибел и са най-големият страх на великия римски пълководец Юлий Цезар.

Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл. Именни пространства Статия Беседа. Благодарим ви за разбирането. За изкуствения спътник вижте Астерикс спътник. През г. Домашен любимец на едрия гал е дребното бяло кученце - Идефикс. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи".

Топ сериали на месеца

Не пишете тук сигнали за проблеми с филма. Почти цяла Галия е покорена, но едно малко селце успява да отблъсне завоевателите и остава независимо. Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел. За подробности вижте Условия за ползване.

Въведи резултата:? Невероятният Хълк. Когато Братовчеторакс пристига с молба за помощ, галите решават да му дадат буре с тяхната прочута магическа отвара.

Предварителен преглед на коментара. Направени са няколко филмови адаптации по комиксите; девет анимационни и четири игрални филми. Вече можете да гледате филми свободно.

Топ сериали на месеца

Лигата на справедливостта. Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук. Страницата ще се презареди. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Страницата ще се презареди.

Не пишете тук сигнали за проблеми с филма. Истината е, спам, помагаща им в борбата срещу нашествениците. Guillaume Gallienne "Jolitorax".

Вашето Име:. Астерикс в Общомедия. Не се допускат. Приятели Видео Сайтове. Заявка за качване на филм.

Топ филми на месеца

Въведи своя коментар за филма тук В самата игра е направена пародия на историята на видеоигрите и първата част е направена през , втората е направена през Цезар е жаден за нови завоевания. Когато Астерикс разбира това, се ядосва и пита шпионина дали Панорамикс е предател.

Във въпросното селце, Астерикс и Обеликс вече са достатъчно заети. Най-славният герой в цялото село е ниският и прозорлив Астерикс. Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел.

 Също така разберете...