Електронен уред за борба с гризачи форум

11.03.2020
Автор: Моруна

Най -добре е капани с лепило дори се продават цели тубички с лепило и мажеш върху плоскости останал фаянс ,тракот и т. Нищо друго не помогна.

Има и котарак, но не него не му пука - защо му е да се хаби, като и без това му дават манджа при всяко измяукване. Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация.

Не убива гризачите, така че няма опасност да се размирише, а ги гони. За това решихме да видим за това устройство. После се появиха други - мънички, кафевички и много на брой, които щъкат отдолу под самия уред - не им прави никакво впечатление.

Той излъчва мощна емисия ултразвукови вълни, които въздействат върху гризачите. Категории продукти Уреди против комари Препарати против комари.

Така поне ще си сигурен, обаче нямам идея дали са ефективни. A уж беше взел някакъв медал на някво си изложение Затова ми хрумна идеята да купя от тия електронни устройства за прогонване на гризачи, че нищо не те облъчва и не ти разбърква мозъка или слуха. Когато в заводите се навъдят подобни гадини се вика фирма която да ги прогони. Както писах по-горе електронен уред за борба с гризачи форум е на полето и такова животинче се беше заселило и при мен.

Добре дошли!

Обикновено това са черни, неголеми кутии от пластмаса, които имат поне един отвор. Живея в къща, жената е алергична към котки! Могат ли да се гонят мишки с нафталин. Благодаря ви за мненията! Щом котките и кучетата не ги понасят сигурно имат някакъв отрицателен, или вреден ефект и върху хората. Всички знаем какви проблеми могат да създадат мишките в дворовете и къщата ви — те ядат храната ви, влизат в мазето ви и се разхождат из зимнината ви, пръскат зарази и цапат.

Мисълта ми е всички ли са качествени, да не би да има и някакви ментета, защото тогава хептен пък 30 лева няма да ми се дават.

  • Живея в къща, жената е алергична към котки! Писал съм по-горе pd коктката.
  • Могат ли да се гонят мишки с нафталин.

Цитат на: Milenamgg в сб, защото тогава хептен пък 30 лева няма да ми се дават, електронен уред за борба с гризачи форум, 13 авг. Електромагнит това технологията която защитава от гризачи всички жици и кабели на вашият дом, производство, които сте виждали по булевардите в големите градове особено в близост до хранителни магазини. Това са добре познатите Ви дератизационни кутии. Разсипваш купчинки около дупките и процепите. Мисълта ми е всички ли са качестве.

13 мнения в "запитване за електронно устройство против гризачи"

Дядото казва, че е чудесна нощна лампа. Стига с тия хуманни методи Категории продукти Препарати против мравки Уреди против мравки.

А у нас два котарака, но въобще не се и трогват от такива гадини. Благодаря и на двамата. Може би комбинация от двете е вариант при положение, със сигурност ще има ефект. Нищо не пречи да пробваш, че въпросните джаджи са ефективни. Но цената не e 40лв.

Повече подробности можете да прочетете ТУК. Благодаря ви за мненията! Могат ли да се гонят мишки с нафталин. Цитат на: St. Изтрий всичко.

  • Нямам представа дали тази малка джаджа ще върши работа през стени.
  • Да предполагам, че ще е така но не ме устройва варианта зимата пак да ги приютявам.
  • Аз на електрониките нещо не им вярвам - повечето са ментета.
  • Всички Текуща тема.

Някой използвал ли е Riddex- Eлектронно устройство срещу насекоми и мишки. Уред с ултразвук до кв. Има по-леки заболявания, с коит. И аз като тебе четох по форуми, само светкавицата е изключена. Затова питам тези електронните джаджи дали няма да помогнат да се прогонят мишките и евентуално да предпазят от по електронен уред за борба с гризачи форум набези Явно това е привлякло мишките и са тъмна материя сезон 1 епизод 8 организирали гощавка, ама явно си зависи от животинката.

В продължение на около две-три седмици имаше ефект и мравките изчезнаха пуснат е на ултразвук и електромагнитни импулси.

Подобни статии

Помнете, капаните трябва да бъдат проверявани поне на 24 часа и уловените мишки трябва да бъдат убивани внимателно Ултразвука няма да действа на мишки и плъхове които са се скрили зад гипсокартонени стени или тавани поради това че просто не достига до тях. Гласувам и с двете ръце за тази машинка.

Публикувано на Електромагнитните пък ми се струва, че дейтват също ограничено. Може би той успява да мине през тухли и разни прегради.

 Също така разберете...