До последен дъх епизод 97

07.03.2020
Автор: Милвена

Е много е ревнив този Мехмед. Кой ги избира и решава тези неща,нямам думи просто,но за съжаление не ни остава друго освен да се съобразяваме с телевизията,пак добре че не го спряха,а решиха да го дават по 1 серия все пак. Изложи на опасност и Нермин и въпреки ,че разбра че тези хора не се спират пред нищо продължава.

Двамата започват да се отчуждават, защото каквото и да правят, не могат да изкарат достатъчно пари, за да имат нормален живот. Цитат на: djoleva в пт, 27 яну , Цитат на: iva в сб, 21 яну , Нермин-добре се накисна Да вмъкна че Мехмет е главния герой и всичко се върти около него.

Дано не съм досадна, но ми стана много интересно. Сигурно ли е. А дано да успее да постигне целите си ,макар,че аз не бих отмъстила Ха икономът на Керваднжъоглу е Яман от " Листопад".

Между другото направо ми се прииска Филиз и тя да зашлеви Ендер, до последен дъх епизод 97. Според мен Мехмед прекалено много задълба тази история.

  • Кой ги избира и решава тези неща,нямам думи просто,но за съжаление не ни остава друго освен да се съобразяваме с телевизията,пак добре че не го спряха,а решиха да го дават по 1 серия все пак. За съжаление,възлагах големи емоции към този филм,но в последно време и аз като bggirl22 се изумявам от себе си защо си губя времето с този филм?!
  • Просто все са тъжни и много често ме разплакват и ме хвърлят в размисли.

До последен дъх (Aci Hayat)

Ендер от страх да не изгуби благоволението на родителите си съсипва Нермин. И накрая тя е тази дето печели образно казано. А актьора,който играе ролята на Мехмед,участвал ли е в някой друг сериал,защото ми се струва познат? Аз се радвам ,че и Нермин се взе в ръце. Но като цяло във филма повечето неща са пресилени. Радвам се, че с вас ще научавам какво се случва. Както вече казах,Нермин няма да е с Мехмет,като го иска за себе си,може поне да е открита!

Ама най-щастлива ме прави факта,че накрая Мехмед се сьбира с достоен човек за. А от това страдат много хора: Мехмет, че дори до последен дъх епизод 97 Ендер.

Ха икономът на Керваднжъоглу е Яман от " Листопад". Ще го видим сега и като Мехмед как ще е? Иначе замисьла е хубав ,артистите си играят добре ролите Вярно е че става дума за убийство но самия той се изложи на риск. Държи се много добре.

Ендер може и да обича Нермин,но не са един за друг Тя не го обича,а и няма да го обикне - една любов не свършва с една раздяла Радвам се, че с вас ще научавам какво се случва. Цитат на: snowquens в нд, 25 дек ,

Какво правеше тя въобще там с Ердем в началото, кой я кара да пие и. И аз именно за това спрях да пиша - много ми доскуча филма. Майката на Филиз обеща,че ще и разкаже за случилото се,но не го направи. До последен дъх епизод 97 че искам Нермин да е с Мехмед. Нермин ме дразни - не знае какв.

Активация на акаунт. Току-що изгледах вчерашния епизод и съм потресена от жестокостта на майката на Ендер. О,аз не казвам,че не харесвам турските сериали - точно обратното - влюбена съм в тях,почти всички съм изгледала дето ги дават по нашите телевизии

Www futbol24 com live search този До последен дъх епизод 97 е голям мръсник, как само реализира пъклените си планове. И е грозна. Момичета,къде мога да гледам епизоди 27 и 28. Цитат на: emely в вт, Поне до тук така ми изглежда но ще видим как ще се развие по натам. Ще видим какво ще стане. Нермин е тази дето прави грешки и отблъсква Мехмет.

P Pelagia. Невежеството и неопитността на Нермин и изиграха тази жестока шега. Гледам го, но ме е яд на себе си, че си губя времето.

И ще следя форума. Образа на Филиз търпи много промени и е доста по-интересен. И най-вече е страшно хубава и стилна жена.

 Също така разберете...