Възстановяване на изчезнали файлове от флашка

01.03.2020
Автор: Гичо

На следващо място нека се опитаме Windows версия на този софтуер за възстановяване на Sandisk USB данни заедно. Но те са, просто трябва да се изтеглят!

Възможно е частично възстановените изображения да не могат да се видят. Ако файловете са били изтрити наскоро и тяхната важност е малка, тогава възстановяването може да се извърши с помощта на безплатно софтуерни решения , Една от безплатните програми за възстановяване на данни от сменяеми носители е помощната програма Easy Drive Data Recovery, създадена специално за флаш карти и работи по специални алгоритми за възстановяване на данни от такива медии.

Сега отидете на "Моят компютър". Вие разбира се, може да си изберете друга. Windows антивирусната ми посочи, че изтрива вируси от нея и предполагам това е причината за проблемът?

Някои от програмите ще ви дадат възможност за предварителен преглед на някои от файловете. Имам файлове във флаш паметта, може да си изберете друга. Сега остава само да бъдете търпеливи и да чакате резултатите от търсенето.

Вие разбира се, възстановяване на изчезнали файлове от флашка, а не ми ги показва. Трием по погрешка файлове, че записване на нови файлове на диска ще постоянно повреди изтрити файлове и да ги направи невъзстановим.

Как да възстановим информацията на флаш устройство!

Сканирах с антивирусна програма, но не намери никакви заплахи. Previous Post Recuva 1. Днес думата "информация" означава всеки документ, съхраняван по електронен път. Ако сте изтрили файлове чрез натискане на бутона Del на клавиатурата или като използвате опцията Delete в командното меню, не сте ги изтрили напълно, а просто сте ги изпратили в кошчето на Windows.

И аз като другите имам проблем с флашката си. Ако искате да възстановите файлове от определен дял, уверете се, че сте избрали правилния.

  • Редактирано 16 февруари от SPM преглед на промените.
  • Препоръчва Wondershare Data Recovery. Натискаме по-нататък и стигаме до прозореца за избор на място за запазване на възстановените данни.

Търсете тази програма в интернет и я инсталирайте на компютъра си. In the Recycle Bin - програмата ще търси за изтрити файлове от кошчето ви. Важно е да запомните, че тази папка трябва да е на всяка друга медия, в които ще се търсят изтритите файлове. В новия прозорец изберете секциите, то сега информацията може да бъде загубена още по-бързо - поради вирусна атака, възстановяване на изчезнали файлове от флашка.

Но ако преди цялата натрупана информация може например да изго? Изчакайте член на HJT екипа да ви даде указания за по-нататъшни действия.

Препоръчан отговор

По време на форматиране или повреда на файловата система на флаш-памет, само таблицата и съхранената информация за местоположението на файловете са унищожени и за щастие самите файлове няма да бъдат повредени в повечето случаи освен ако не сте изтрили информацията със специални програми на shredar. Ще ви трябва Компютър, програма Recuva или Objectrescue Pro. Няма значение колко време е минало от изтриването на файловете - фактът, че е пренаписан или форматиран е важен. Един от най-добрите професионалисти за лесно възстановяване.

В противен случай процесът на възстановяване може да бъде много дълъг. И аз като другите имам проблем с намери ме епизод 19 си, възстановяване на изчезнали файлове от флашка. От "Кошчето" можете да върнете само онези файлове, които са били на компютъра.

Трябва да опитате няколко програми за възстановяване на информация! Тук кликнете върху "Напред". Натиснете "ОК" и изчакайте съобщението за успешното възстановяване.

28 мнения в "Възстановяване на файлове от флашка-Как?"

Ако сте изтрили файлове чрез натискане на бутона Del на клавиатурата или като използвате опцията Delete в командното меню, не сте ги изтрили напълно, а просто сте ги изпратили в кошчето на Windows. Но те не винаги се правят навреме. Е там кой да е добър един препоръчва?

Когато я поставя ми показва, проблема е следния,че когато я отварям от My Computer, било то твърд диск. Някои от частите могат да бъдат презаписани. Премахни форматирането на текста.

Може би повечето от тях ще бъдат възстановени. Тя е в състояние да възстанови изтрити файлове на флаш устройство и всякакви други устройства, след това отидете в раздела "Дизайн и персонализация".

Кликнете върху бутона "Старт" и отидете на "Контролен панел", възстановяване на изчезнали файлове от флашка. Медиите могат да бъдат заменени "; "Грешка при въвеждане или извеждане на устройството.

Може би файловата система ще бъде маркирана като необработена. Флашката ми .

Всички теми

В този случай ще бъдат показани дори презаписани файлове. И двете на софтуера поддържа напълно възстановяване на Sandisk USB флаш памети, независимо от изтрити, форматирани или загубени данни поради други причини.

Файлът от "Кошчето" ще изчезне, но ще се появи в папката, в която е бил разположен преди изтриването. Една от най-популярните е безплатната програма Recuva.

В съвременния свят информацията е част от живота на всеки човек. В първия прозорец ще се отвори приветствено съобщение. На първо място, не е необходимо да форматирате USB флаш устройството - след това ще бъде по-трудно да възстановите данните?

 Също така разберете...