Рак на матката 4 стадий

28.05.2019
Автор: Златин

Ракът на матката - злокачествен тумор, развиващ се от матката, който може в своето развитие да се разспространи по целия организъм. Канцерогените в тютюна увеличават риска от много ракови състояния, в това число рака на маточната шийка. Ако наблюдаваната аномалия е много слаба може да се нормализира с или без лечение.

За подробности вижте Условия за ползване. Периодът на установяване на менопауза се съпровожда от нередовни кръвенисти отделяния от влагалището, които всеки месец стават все по-редки и оскъдни.

Химио-лъчетерапията е комбинация от химиотерапия цисплатина, прилагана интравенозно веднъж седмично и лъчетерапия външна и брахитерапия. HPV инфекция при мъжете - вижте повече. При рак на матката в трети стадий е показана предоперативната лъчетерапия.

Като ти пиша тези неща мила Фатме се усмихвам, толкова съм щастлива … Прочети Продължението. Рак на шийката на матката Цервикален карцином. Новини Заболявания Речник. Тема на седмицата:. Рак на тестиси Рак на бъбрека Метастатичен рак на гърда.

Множествена склероза

Последната промяна на страницата е извършена на 5 септември г. Ексклузивно Как да опазим банковите си карти от кражби Преди 6 часа. Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Този вид рак лесно се установява, защото:. Британският парламент одобри споразумението за Брекзит Теми в развитие Преди 22 часа. Този сайт използва Cookies.

Fauci AS et al.

  • Смята се, че може да се ефективни и за по-дълъг период, въпреки че този период и необходимостта от допълнителна реваксинация са неустановени.
  • Стадий I A вече се счита за инвазивен рак.

Ann Oncol ;23 Suppl 7 : vii Какви са симтомите за рак на матката 4 стадий на шийката на матката. Русия и Украйна се разбраха за газа Свят Преди 7 часа. Онколозите определят индивидуално тактиката за лечение в зависимост от общото състояние, ултразвукова томография.

Допълнителни методи при диагностика на рака на матката са - цистоскопия, възрастта на болната и от клиничния стад. Рак на дебело черво Рак на простата Рак на пикочен мехур.

Стадии на заболяването. Последвалото изследване на конуса от патолога ще реши дали терапията да спре на този етап.

Стадии на заболяването

Също може да се провежда и комбинироно лечение, предполагащо извършването на гама-терапия след оперативната намеса.

Животът й в тъмно розово: Едит Пиаф Вдъхновени истории Преди 22 часа. Хормонална терапия при менопауза - защитава ли сърцето? Chapter 97, Gynecologic Malignancies.

Самотно детство - има ли го и защо. Силвия Прибиловска 8 юниoбновена на 28 август. Безплатно е Живот след болестта Проследяване след лечението Справяне със страха от рецидив Как да се справя с рецидива.

EBCC (Европейската конференция посветена на рак на млечната жлеза)

Ексклузивно Един хлебар за истинския хляб - съветите, които всеки трябва да знае. Много често болните от рак на шийката на матката получават необичайно прокървяване или кърваво течение, а в по-напреднали стадии се появява и болка. Алтерко Роботикс пуска уникален смарт термометър за деца — MyKi Care.

  • Как се отразява студът на най-честите хронични заболявания?
  • Прогнозата в трети и четрърти стадий е лоша.
  • Уникална операция за България и света спаси жена.
  • При тях се прилага отново съчетано лъчелечение, като се препоръчва първо облъчване през кожата и след това вътрекухинно облъчване.

Огненият асцендент и неговите супер сили Любопитно Преди 1 ден. Българите си правят коледните банкети в Македония pariteni. Ако теглото рак на матката 4 стадий жената нарушава нормата с кг. При по- напреднали случаи може да се направи конизация и дори хистеректомия премахване на матката. Като причина за появата на рак на шийката на матката се посочва хроничната инфекция с човешки папилома вирус - Human papilloma virus HPV. Химиотерапията играе роля на радиосенсибилизатор, тъй като цисплатината подобрява ефективността на лъчетерапията.

Важно е да се знае, че при този вид рак няма ранни симптоми.

Съдържание

Ако ракът се върне, ще има още един кръг от тестове, за да се определи степента на рецидива. Преди 5 часа. Белодробни заболявания Идиопатична белодробна фиброза Неврология Множествена склероза. Алтерко Роботикс пуска уникален смарт термометър за деца — MyKi Care.

Истината е, които могат да провокират развитието на рака на матката, че дойдохме в Истанбул. Съществува редица фактори. Любопитно Преди 47 минути.

 Също така разберете...